Archive for June, 2006

Diagramant la xarxa de casa

Ahir vaig llegir a lifehacker (via rojo) sobre gliffy, una eina online per a l’edició de diagrames i vaig pensar que feia força temps que tenia pendent de fer un esquema de la xarxa de casa, així que em vaig donar d’alta i fer algunes proves. Aquest matí he vist que en parlen a error500 i que ja fa un temps que en voltaven noticies i es poden trobar molts exemples . Si algú coneix/utilitza alguna eina de modelatge no privativa que en deixi la ressenya (el visio ja el conec). Així que com que recentment algú em va preguntar com tenia muntada la xarxa a casa, aquí deixo l’esquema, obert a crítiques i suggerències.

Diagrama de Xarxa

Per cert, que quan arribi la comanda d’antenes que vam fer, a veure si activem una mica el tema de Guifi.net a Sabadell.

3er aniversari

Doncs això, que avui fa tres anys del primer post en aquest blog. Volia currar-me una mena de post especial, fer balanç, dir algunes coses que no acostumo a dir, explicar el perque de segons quines coses i alguna cosa més, però com que ara mateix no em surt i no volia deixar passar l’oportunitat de dir-ho, deixo aquestes quatre ratlles amb el compromís d’explicar tot plegat més endavant.

Apali

Per molts anys, o no…(sempre dubtant)

Assegut al banc

L’altre dia vaig baixar a seure en un banc del carrer a fer un petit descans i sintetitzar una mica de vitamina D (prendre el sol) quan se’m van acostar dues senyores de de la tercera edat. Vaig pensar que segurament estarien buscant alguna adreça i que deurien anar molt perdudes perque normalment les iaies no se m’adreçen a preguntar coses, l’excepció va ser fa un temps una senyora que a l’autobus em va demanar que li desbloquegues el mobil , pero aquella si que anva molt desesperada. La questi