sobre lliurealbir

Aquesta pàgina és el blog personal que vaig començar al maig del 2003 i en la que hi vaig posant les coses que em sembla. Els temes han anat variant pero suposo que és normal ja que només ho faig per diversió i els gustos van canviant.

Tot el contingut disponible es troba sota una llicència Creative Commons del tipus Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual i s’indica al peu d’aquest pàgina.

Aquí deixo un seguit d’enllaços utils

ACLARIMENT: Tot el que posa aquí a sota ja no es cert, però quan ho vaig escriure si que ho era, així que mentre decideixo si ho canvio o què, ho deixo com esta.

El servidor web que allotja aquesta pàgina es troba físicament a sota l’escriptori de casa meva, així puc anar provant coses sense límit, però amb força maldecaps i sovint talls de corrent inesperats deguts a les més variades causes. La màquina no es gran cosa però dóna servei a internet i a guifi.net

 • Pentium III – 800
 • 320 Mb de RAM
 • 40 Gb de Disc dur
 • 32 Mb tarja grafica
 • 2 tarjes ethernet
 • 1 Camara IP (GrandTec IP Cam II), que ara esta mirant per la finestra però que la vull posar a la teulada. Per cert, de nit no es veu res.

Una llista del programari que s’executa en aquest servidor.

 1. Ubuntu 7.04 Desktop Edition
 2. Webmin
 3. Postfix
 4. Mysql
 5. Apache 2.2.3
 6. PHP/5.2.1
 7. phpMyAdmin
 8. Squid Cache+ Capo Redirector
 9. WordPress 2.3
 10. Motion

Faig servir wordpress com a gestor de continguts tot i que com es pot veure encara no m’he actualitzat a la última versio (l’avantpenultima tampoc). els plugins que utilitzo són els seguents:

I bé , fins aquí la mica d’explicació…. Ah! que com em dic? Tot i que no és dificil d’averiguar, com que encara no tinc una opinió al respecte de com encarar la privadesa a la xarxa, qui ho sapiga doncs molt be, i qui no s’haurà d’esperar fins més endavant.

Leave a Reply