Fins l’any que ve!

Els invasors de l'espai...

I aquest serà, segurament el últim post de l’any. Ara estic una mica liat ‘ajudant’ al Juan a fer la lassanya que portem a casa la Mi. Espero que tothom hagi sortit al carrer per veure a l’home dels nassos….si el que té tans nassos com dies té l’any…..molt suat oi? èrò he de dir que la guasa la vaig descobrir ja de ben grandet, i ara que l’entenc, aprofito per deixar-la anar. Espero que totes les coses bones que han de venir el 2004 vinguin amb els extraterrestres, que aquesta tarda s’han deixat veure pel vallès (veure foto adjunta)

Bon Any a tothom i molta memòria per poder recordar la nit…

sona : Ojos de Brujo – Ley de la gravedad.

La gran idea

Llegeixo a El Periódico que avui ha mort una persona a la que tot i que no coneixia ni el nom he admirat de sempre, Enric Bernat. Sona una mica estrany és veritat. Aquest senyor va tenir el mèrit de saber veure el que ningú altre va ser capaç , va tenir la ment prou desperta per veure el camí més curt entre dos punts i el punt de genialitat i empenta necessària per portar a terme la seva idea. Va ser el inventor del Chupa Chups. Les petites grans idees sempre m’han fascinat i sovint no sabem a qui debem coses com el clip, la fregona, la cremallera, els donuts, el hullahop…Sobre el hullahop recordo una pelicula , el títol no però, en la que un paio d’una multinacional de joguines dels anys 50 es presenta davant del director general per dir-li que té una idea que revolucionarà el món de la joguina.El director general demana que li mostri els dibuixos d’aquesta gran innovació. El paio treu un tros de tovalló de bar i li ensenya un cercle mal fet escrit amb boli. El treuen a patades del despatx per inútil. Qui no va tenir un hullahop, eh? Per cert, que no trobo enllaços que parlin del hulla hop…serà possible?

sona: Kepa Junkera – Mundaka

Sobre anells i tal…

Com tot friki que tingui un blog havia de parlar de "El senyor dels Anells, el retorn del rei". Sí, en català, perquè la vaig anar a veure en català, al cinema Catalunya de Terrassa. Ja que ens hem de barallar perque augmentin la quota de pel.licules doblades, el mínim que podem fer és anar-hi. Si no ho fem estem fent el ruc. Tornant a la peli, en primer loc dir que jo no sóc dels que s’ha llegit el llibre i que moltes de les coses que diuen a la peli em deixen fred. Veure la ciutat de no sé quèo el dimoni de no sé quantos no em fa ni fred ni calor. Evident ment que els paisatges i les escenes d’acció són brutals però jo no hi afegeixo la mística de saber si el tal és fill del qual o si la ciutat de no sé on és com me la imaginava. També he de dir que no se’m va fer tant llarga com esperava, tot i que al final em sobren 10 minuts.

Després vaig anar a sopar al Gavatxons a tirar per terra, encara una mica més, la dieta contra el colesterol (escogí mal dia para bajar el colesterol), i tot sopant vaig estar parlant de les similituts entre la trilogía del Senyor dels anells i de la Guerra de les galàxies. Masses. No sé si el George Lucas es va copiar del Tolkien o què, però em van semblar massa coincidències i no em va molar. Era com si ja ho hagués vist.

En resum, que vaig trobar que esta bé, però no vaig sortir tenint la sensació que havia vist la millor peli del món. Que hi farem. No hi poso ni la foto….’pa que veas’.

sona : Bjork – Frosti

M’agrada

Ara , amb tota la papa de matinada, llegint el que escric, veig que m’agrada tenir un blog. Guai.

sona: Stigmato inc – Upward bound experience

Dassibte

Aprofundint en la meva obsessió pels dies de la setmana m’ha donat per mirar al diccionari el dia d’avui.

dissabte

[s. XIV; del ll. die(s) sabbati ‘dia del sàbat’, de l’hebreu sabbath ‘descans’]

m 1 1 Sisè dia de la setmana, o setè, en el còmput antic i cristià.

2 JUD Sàbat.

3 Dissabte Sant (o de Glòria) LITÚRG Dissabte de la Setmana Santa que acaba, a la nit, amb la Vetlla Pasqual.

2 1 Conjunt de les operacions necessàries per a fer la neteja a fons d’una casa, que tradicionalment hom feia en dissabte. Quan acabarem el dissabte de les habitacions farem el de la cuina.

2 fer dissabte Netejar a fons. Avui farem dissabte dels dalts i demà dels baixos.

3 fer dissabte fig i col·loq Confessar 2.

3 dissabte bord Dia anterior a una festa que no s diumenge.

Tela no?

Dia de descans? aixo si que ho acostumo a fer,
sobretot si el dia anterior ha sigut el divendres estàndard de marató fiestera sabadellenca, acabant de bon matí. I La segona definició? Si és que ja ho deia jo, per això porto aquest cacau mental amb els dies si ni tant sols el diccionari em sap dir si el dissabte és el sisè dia o el setè. Anem arreglats…I lo de fer dissabte dels baixos? no se pas com agafar-m’ho això….serà lo de "la camisa nueva"? no se, no se…..I amb la última ja ve el remat final, dia anterior a una festa que no és diumenge: cal llegir-s’ho dues vegades o haver-se llevat d’hora dissabte al matí. No m’he aclarit gaire, hauré de buscar algun altre dia a veure
que diu, pero això ja ho faré un altre dia.

sona: Ocean Color Scene – Oh Collector

Déjame que te cuente

Avui he estat tot la tarda xatejant amb una amiga durant més de dues hores. Després de parlar de les tonteries típiques d’aquestes converses i a arrel que em preguntés qui era en Bucay (l’havia mencionat en el post anterior) , la conversa ha acabat tractant de la vida, els problemes que tenim, com els encarem i coses per l’estil. Si és que qui no té un all té una ceba. En el fons molta gent tenim els mateixos problemes, encara que no els acostumem a airejar. Doncs de tot això és del que ens parla en Jorge Bucay en els seus llibres. El vaig conèixer amb "Dejame que te cuente", on Demian, un adolescent que va a teràpia amb el psicòleg Jorge, li planteja una serie de dubtes i preguntes que li surten en el dia a dia. En Jorge sempre contesta a les seves preguntes amb un conte, sense més explicacions, un conte que al receptor el fa reflexionar per trobar les propies respostes. Moltes vegades em sento perdut com en Demian però no tinc un lloc a on anar a buscar les respostes, per això sovint recordo els seus contes en les situacions de cada dia. També em passa molt quan és algú altre el que m’explica els problemes, sembla com que els identifiques més clarament i de seguida recordes un conte que hi aporta quelcom. Quan els problemes són els meus és més difícil. Després vaig llegir "Cuentos para pensar", on directament hi trobem els contes sense cap mena de fil argumental. A la meva germana el tió li ha cagat "Cartas para Claudia" que pel que sembla va ser el primer llibre que va escriure ( de un total de 7). Quan se l’acabi li demanaré per llegir-lo jo… (plis).

Hi ha tants fragments dels seus llibres que em semblen genials que no acabaria, però el que més em ronda el cap últimament és :

La magia solo dura mientras persiste el deseo

sona : Skunk Anansie -Tracy’s falw

 

Probabilitat i Estadística

Sí, s veritat, què posa just a sobre? dijous 25 de Desembre, Nadal. Però per mí, que acabo d’arribar a casa encara és dia 24 per la nit. Per tant el post de Felicitació de Nadal i tota la mandanga ja la faré demà (mama, cuando comeremos pan de hoy? mañana hijo mañana…). Avui és dijous i em cago en tot. Res de ‘nochebuena ‘ ni hosties. Avui veig que ni bona voluntat, ni la il·lusió dura mentre hi hagi màgia, ni ‘los ultimos seran los primeros’, ni desafortunado en el amor afortunado en el juego’, ni res de res. Avui hauria de ser el dia de reivindicació de la llei dels grans nombres, de la probabilitat i la estadística. A hores d’ara s l’unic consol que queda. Cada dia que negatiu que passa contribueix a que la probabilitat que n’hi hagi un de bo augmenti. I al final és a la única cosa que et pots agafar…quan serà? aviat…falta molt? no se sap. Però cada cop més aprop sens dubte, o és que tamb la probabilitat i la estadística seran mentida…no això no…que vaig aprovar aquesta assignatura…mira que si ara resulta que és falsa….Plouria sobre mullat, com sempre. Tot i així, encara podem estar contents de no haver apostat tots els estalvis i veure com se’ls quedava la banca en un no res. Ara m’agradaria ser en Demian, tenir al putu Bucay al davant i fer-li la gran pregunta.. Segur que no perdria aquesta jugada, si no contestés res, en el fons ho estaria fent, i en cas que l’encerts em donaria la solució a tots els meus problemes. No podria perdre…Llàstima que no és el cas i haurem d’anar a dormir amb la convicció que tot plegat és una gran casa de barrets i que la vida és com una barra de galliner: "Curta i plena de merda". A veure com arreglo ‘este desaguisado’ amb el post de Bon Nadal de demà al maít….pfff, no ho sé pas…

sona -EL columpio asesino – Vamos.

Diumenge complert

Per fí un any en el que a aquestes hores estic a casa i no buscant els regals de Nadal com un desesperat. Aquest any he estat molt previsor i la setmana abans ja vaig fer una llista del que calia buscar i fins i tot a on. Hi ha gent que s’haura portat molt b aquest any.

Estrats del Croscat.Des d’aquest cap de setmana tenia pendent de penjar les fotos de la sortida d’hivern de Ganàpies a la Garrotxa, altrament dita Santa Pau 2003. He de dir que m’ho vaig passar molt bé i que el temps va ser espectacular. A més he deixat un fons de pantalla on es veu el paisatge de davant de la casa de colònies per si a algú li fa gràcia.

En tornar de la Garrotxa, corrent cap a sopar a casa del Xavi per retrobar el Néstor que ha vingut de Galícia de vacances. Ens vam ajuntar força penya i encara que no hi cabiem a taula, ens ho vam passar molt bé i vam menjar uns crepes molt bons. Felicitats al cuiner, qui sigui que fos.

Per cert, ahir vaig trobar-me amb el Dani i em va dir que estrenava web. Doncs res, que felicitats a tu també perque és molt txula, una mica formal d’entrada amb el curriculum i tal, però per dins hi ha fotos molt currades.

sona : Sidonie – Groove stars in the night time

lliurealbir.com

Tot i que se m’acumula la feina del cap de setmana, volia dir que a partir d’avui està actiu el domini lliurealbir.com amb les w’s a davant o sense. A més el .TK encara està actiu. El motiu pel qual he registrat el .com és perque estava lliure i pel poc que costa (20 eurus), prefereixo no haver de veure que algú al registra i jo em moro de rabia a casa. En aquest sentit ho podria considerar com una inversió de futur per la meva salut mental Per altra banda dir que l’adreça de correu continua essent la mateixa, aprofitael@lliurealbir.tk.

=”titularllistat”>Bé, doncs això.

sona: KD Lang – if I were you