Sobre anells i tal…

Com tot friki que tingui un blog havia de parlar de "El senyor dels Anells, el retorn del rei". Sí, en català, perquè la vaig anar a veure en català, al cinema Catalunya de Terrassa. Ja que ens hem de barallar perque augmentin la quota de pel.licules doblades, el mínim que podem fer és anar-hi. Si no ho fem estem fent el ruc. Tornant a la peli, en primer loc dir que jo no sóc dels que s’ha llegit el llibre i que moltes de les coses que diuen a la peli em deixen fred. Veure la ciutat de no sé quèo el dimoni de no sé quantos no em fa ni fred ni calor. Evident ment que els paisatges i les escenes d’acció són brutals però jo no hi afegeixo la mística de saber si el tal és fill del qual o si la ciutat de no sé on és com me la imaginava. També he de dir que no se’m va fer tant llarga com esperava, tot i que al final em sobren 10 minuts.

Després vaig anar a sopar al Gavatxons a tirar per terra, encara una mica més, la dieta contra el colesterol (escogí mal dia para bajar el colesterol), i tot sopant vaig estar parlant de les similituts entre la trilogía del Senyor dels anells i de la Guerra de les galàxies. Masses. No sé si el George Lucas es va copiar del Tolkien o què, però em van semblar massa coincidències i no em va molar. Era com si ja ho hagués vist.

En resum, que vaig trobar que esta bé, però no vaig sortir tenint la sensació que havia vist la millor peli del món. Que hi farem. No hi poso ni la foto….’pa que veas’.

sona : Bjork – Frosti