Roger Waters, Dark Side of the moon

Roger Waters : Dark side of the moon

Aquest dissabte al vespre vaig anar a un d’aquells concerts que recordaré molt i molt de temps i que a hores d’ara ja s’ha posat al capdamunt de la meva llista personal de concerts inoblidables: Roger Waters portant de gira el Dark Side of the Moon de Pink Floyd

Vam arribar força d’hora i la projecció d’una fotografia amb una radio vella, una ampolla de Red Label, un cendrer i un a copa ens va fer xerrar força estona sobre si realment era una foto o hi havia de veritat una ampolla de 5 metres a l’escenari. No tothom té la meva bona vista :P. Quan finalment estava a punt de començar el concert es va veure com apareixia a la pantalla una mà que anava canviant d’emisora i la música d’ambient que sonava al Palau st Jordi. De sobte, llums, aplaudiments, comença el concert!!!!

La primera part del concert ja va durar ben bé el que han durat altres concerts que he anat ultimament, no estava ni a la meitat i ja estava al·lucinant. Per la qualitat del so, per les imatges que anaven projectant, per la posada en escena, l’ambient entregat dels assistents i també pel discurs d’en Roger Waters en cançons com Leaving Beirut o Sheep, quan va apareixer un porquet volador amb pintades antimilitaristes dirigides contra Bush i Blair. També memorable el moment quan la mà de la pantalla va sintonitzar la ràdio i a mig volum van sonar els acords de “Wish you were here”, la gent ens vam desfer allà mateix.

Després d’una pausa de quinze minuts, van tocar el Dark Side of the Moon sencer i per ordre, quasi exactament com al disc, amb una qualitat de so increible per ser en directe, sobretot a The Great Gig in the Sky (quin tros de veu!!). Per no parlar del moment en que es va il·luminar al sostre del Palau una gran piràmide triangular feta de làsers tot recreant la portada del disc i il·luminant al public mentre anava donant voltes. Allò ja va ser l’èxtasi complet i absolut i encara no s’havia acabat!!!

Finalment als visos, “Another brick in the Wall”, els llums il·luminant al públic, tots els punys en alt picant com martells cap a l’escenari i ara si ja amb tota la pell de gallina, “hey teacher!!! leave the kids alone!!!!!”. Després, “Vera“, “Bring the boys back home” seguint el discurs antimilitarista de la primera part i “Comfortably Numb“. Per tot plegat , INSUPERABLE, de llarg el millor concert que hagi anat mai (bon tema per a un meme).

Tinc pendent penjar els videos que vaig fer però aquí podeu veure els d’altra gent que també en parlen

16ª Setmana

Aquí deixo els enllaços que vaig recollir la setmana passada.

  1. Dilluns 16
  2. Dimarts 17
  3. Dimecres 18
  4. Dijous 19
  5. Divendres 20

Festa Ubuntu Feisty Fawn

Presentació Ubuntru Feisty FawnAquest divendres al vespre em vaig deixar caure al Centre Cultural de les Corts per anar a la Festa de presentació de la nova versió Feisty Fawn del sistema operatiu lliure Ubuntu, organitzat pel Catalan LoCo Team(Local Community) . Era la primera vegada que anava a un acte d’aquesta mena, tot i així només arribar em vaig trobar dos companys de Ganàpies (Quim i Jordi) , de manera que no conèixer ningú ja no em preocupava gaire.

En una sala gran hi havia tres o quatre ordinadors de sobretaula amb la nova versió instal·lada per tal que qualsevol hi pugues tafanejar , un projector on s’hi passava una presentació de les característiques de la nova versió i una mica de pica pica en un racó. Després d’un brevíssim parlament , es va deixar que la gent anés relacionant-se entre ells al seu lliure albir mentre els que havien fet la recepta per a la festa de firmes es posaven en rotllana per verificar-se les dades els uns als altres ( Recordatori posar-me al dia del tema de la privacitat i les claus publiques). Finalment em vaig atrevir a treure el portàtil (vergonyós que és un) i intentar actualitzar-me de la Edgy a le Feisty allà mateix ja que no se m’acudia millor lloc (m’havia gravat la imatge el dijous per la tarda però ni tant sols ho havia provat). Malgrat que per causa d’unes dependencies amb una paquets que no venien al CD i no tenir accés a la xarxa, no vaig poder actualitzar però mentre m’ajudaven vaig anar posant cares als noms de la llista de distribució. He de dir que efectivament avui al tenir acces a internet he pogut actualitzar a Feisty sense problemes i tot funciona perfectament , inclosos els famosos efectes d’escriptori!!!! Aquí deixo les quatre fotos que vaig fer i l’enllaç a les d’altres assistents (Alex, Josep) i als videos d’en Carles

Per cert, que després vaig anar a sopar(tard) a casa el Pemi i la Marina, que ja descompta els dies, i quan vaig arribar tothom em feia burla del nom d’ubuntu, aixi que no em va quedar més remei que fer una mica de proselitisme i donar-los la tabarra durant una estoneta per finalment anunciar que a partir d’ara no penso instal·lar cap més guindous pirata als amics. XD. Amb tanta broma no vaig poder evitar fer-li aquesta foto al Pemi

Agenda

Mai he estat una persona que visqués amb una agenda a sobre, tot i que durant algunes temporades, sobretot a principi de curs, m’agafava una fal·lera per apuntar-ho tot que de seguida s’apagava quan m’anava oblidant de mirar el que havia escrit. Confiava exclusivament en el meu cap per filtrar, classificar i recordar tot el que calia fer en dates properes i quan hi havia un excés de temes, em refiava dels ja clàssics paperets que es porten amunt i avall fins que ja no tenen cap sentit.

Des que a través de la xarxa m’assabento de molts actes i començo a apuntar-los a l’agenda del telèfon mobil o a calendaris en xarxa, se’m van acumulant les propostes. En aquests propers quatre dies tinc previst anar:

I si miro la setmana que ve encara hi ha mes coses!!!

15ª Setmana

Una setmana fluixeta d’enllaços, cada cop em costa més trobar coses que em semblin interessants, sobretot en una segona revisió. Al final de la setmana tinc com 10 enllaços per cada dia pero quan me’ls miro el dilluns sempre els trobo algun pero i els trec. En fí, aqui els deixo

  1. Dimarts 10
  2. Dijous 12
  3. Divendres 13

14a setmana

Això dels enllaços em comença a fer mandra i alhora vergonya perque son els unics posts que poso. Ja passa.

  1. Dilluns 2
  2. Dimarts 3
  3. Dimecres 4
  4. Dijous 5

13ª Setmana

Aquí la llista d’enllaços d ela setmana passada.

  1. Dilluns 26
  2. Dimarts 27
  3. Dimecres 28
  4. Dijous 29
  5. Divendres 30