Archive for March, 2006

Acrònims

Bits Per SegonA vegades veig que sóc massa lent en algunes coses, altres no ho arribo a voler veure mai. Ja farà força temps, com a principis d’agost de l’any passat vaig escriure un post on explicava les meves cabòries al voltant dels acrònims que se m’acudien al veure les matrícules dels cotxes, sobretot des que tenen tres lletres. I vaig arribar a pensar de crear un grup al flickr per tal d’anar posant totes aquestes fotos, tot i que al post no ho menciono. Doncs bé, fa un parell de dies vam veure una matricula curiosa, ara no recordo quina, que va fer sortir el tema altra vegada. Vam parlar de la vegada que vaig veure un Porsche Carrera amb una matricula CNT al carrer Aragó i va tornar a sortir el tema del flickr. Vaig pensar, “vinga quan arribi a l’ordinador vaig a mirar” i evidentment me’n vaig trobar un : “Nerdy Number Plates“, que traduit ve a ser “matricules informatiques frikis”, o per a més detalls veure la definició de nerd. Ho sabia!!! amb això d’internet sempre passa igual, el que més em fot es que només fa 2 mesos que sha creat. Total tampoc és que fos un gran mèrit , però aquestes coses fan gràcia, tot i que jo no li hagues posat aquest nom, perque també hi ha molts acrònims no necessariament nerds que fan patxoca. En fi, m’hi he apuntat i ja hi he pujat tres fotos, dos de CSS i una de BPS.

No ho puc evitar

Millor per escrit

Sembla mentida lo molt que em prova el fer reclamacions per escrit. Ja feia molt de temps que no en feia cap, però després que ahir fos el pitjor dia pel que a massificació dels vagons de Renfe respecta, i avui estés entre els cinc primers del ranking, m’ha fet decidir. Aquí en deixo mostra:

EXPOSO: una obvietat per a qualsevol usuari del servei de Rodalies Renfe i espero, en coneixement dels gestors : LA MASSIFICACIÓ

i DEMANO: ja no que posin més mitjans per resoldre la situació, que entenc imprescindible, sinó per saber FINS QUAN els usuaris haurem de suportar aquestes condicions. Senyors gestors, voldria:

  • Un calendari d’actuació
  • fet públic als mitjans de comunicació
  • i un compromís per complir-lo

Gràcies

N’estic particularment cofoi perque normalment m’enbranco a voler dir massa coses i al final no se m’entén gens. De fet he enviat aquest text als diaris Metro, ADN, Qué i 20minutos a veure si en diuen alguna cosa. Ho podria haver enviat a algun altre mitjà, però diguem que no m’ha vingut de gust, i al ADN els ha anat de poc, perque quasi em demanaven la talla de calçotets sense ni tan sols posar el text obligat amb la política de privacitat. Quan contestin els de Renfe, o algun dels mitjans, ja explicaré com ha anat. Que bé que em sento!!! 🙂