Divendres tarda : Meme

Aquí estem un divendres d’agost apurant les hores a la feina abans de plegar oficialment i començar el cap de setmana, mentalment ja fa estona que he plegat. I entre tant treballar trobo un moment per llegir a en Miguel un meme nou que llançat en aquestes dates i en aquestes hores retratarà com de pringats arribem a estar cadsacun de nosaltres, uns més, uns altres menys… En fi, consisteix en fer una captura de pantalla del que estiguem fent en aquest precís moment, o posant-se purista, en el que feiem just abans d’estar llegint aquestes linies. Aquí teniu el que estic fent, actualitzant fitxers entre les dues linies de preproducció del gestor de continguts de la pròpia empresa.

Screenshot meme - suposat

Com que aquí als blogs no es veu si tenim els dits creuats o no, serem honestos i reconeixerem, perque no pretenem enganyar a ningú, que el que estavem fent en realitat un divendres a la tarda era actualitzar els tags dels mp3 que després escoltaré al reproductor. Per si no l’havia recomanat mai el programa aquest ara aprofito per fer-ho, m’ha estalviat un munt de hores.

Screenshot meme - Real

I amb això acabarem el divendres, la setmana i gairebé l’agost. JA FALTA MENYS!!!!! Per cert, que aquest meme no cal passar-lo, amb llegir-lo ja està.

Extremoduro – Correcaminos estate al loro

Gota Freda


Feia molt de temps que no recordava un neguit tant gran d’anar i venir a al terrat de casa. Aquest dissabte passat em sembla que hi vaig arribar a pujar tres vegades, després d’haver sortit al balcó més d’una dotzena de vegades, però la veritat és que no n’hi havia pas per menys. Una pedregada, tres arcs de Sant Martí, una cortina de precipitació constant que s’acostava amb La Mola al fons, cumulonimbus diversos, un munt de llamps, molta estàtica i tot plegat amb bona companyia. Aquí us deixo la meva primera prova de Flickr Badge amb algunes de les 190 fotos que vaig tirar. Molt recomanables per als que els agradin les fotos de cels, per als que no , doncs no ho se. Ja estic esperant a veure quan diuen que sera la propera gota freda.

Smoke city – Mr.Gourgeous (and miss curraceous)

Inter Netejant

Encara no fa deu minuts que acabo d’actualitzar la pàgina amb la ultima versió del wordpress, la que fa 1.5.1.3. He de reconèixer que cada vegada al·lucino més, baixar un zip, descomprimir-lo, cridar una url i llestos!!! no esta pas malament.

I posats a alimentar una de les categories del Jeopardy volia esmentar uns quants serveis web que he recuperat ultimament:

Film Affinity : comunitat entorn al cinema amb bones recomanacions segons els teus gustos.
Ja fa un temps que el faig servir per llegir crítiques de pel·licules actuals i passades, sobretot per saber què és el que m’interessa baixar de la mula, alhora que em fa recomanacions de les que no he votat basades en l’assemblança entre les meves valoracions i les d’altres usuaris. Es bastant addictiu, jo nomes he votat quasi 400 pel·lícules, i molt curiós l’apartat que anomenen ‘animes bessones’.

Rojo : Lector online de RSS .
Veient el registre d’acessos a la web, no pas el de nedstat que estic a punt de deixar per lleig i poc fiable, sinó el de StatCounter que funciona molt millor i amb molta més informació interessant, veig que hi ha un 65% de visitants d’aquesta pàgina que s’hi estan només uns quants segons, tenint en compte que el 25% dels visitants son ‘reincidents’, es podria deduir que hi ha gent que entra un moment per veure si he afegit alguna cabòria nova i si no hi veu res de nou marxa inmediatament. Ja sé que fa molt de temps que a la dreta d’aquesta pàgina hi ha un enllaç a un programa que es diu RSS Bandit però mai he explicat per a que servia. En lloc d’anar entrant periòdicament a una pàgina per veure si ha canviat, seria molt millor tenir un programa al que li diguessim quines pagines volem saber quan s’han actualitzat i que ell s’encarregui de fer-ho per nosaltres. Així engeguem el programa i mirem només les pagines que s’hagin actualitzat. Quin avantatge té utilitzar un programa com aquest? doncs molt fàcil, que amb el mateix temps podem estar al dia de moltes més pàgines. Doncs bé, Rojo és un servei que fa exactament el mateix que RSS Bandit , amb la diferècia que ho fem a través de una web, de manera que veiem la mateixa pantalla a la feina, a casa o a un cibercafè. La raó per passar a Rojo després de més d’un anys de fer anar és que ja tinc massa ‘webs per mirar’ a la feina i em comença caure la cara de vergonya de perdre tant de temps, ara intentaré fer-ho a casa i si no ho faig, doncs no ho faig.

Last.Fm : previament conegut com a AudioScrabbler.
Avui he llegit un post d’en Parap on cantava les excel·lències d’aquest servei, obviament he anat a registrar-m’hi inmediatament, quan he vist que el meu nick ja estava agafat m’ha vingut com una sensació de ‘dejavu’, ja m’hi havia donat d’alta fa temps, però no li vaig trobar la utilitat en aquell moment. La questió és que mentre vas escoltant música al teu ordinador, aquesta web va registrant tot el que escoltes, categoritzant-ho i analitzant-ho per mostrar estadístiques del que més escoltes. Veient els resultats et proposa altres grups semblants al que t’agraden i el tema explota quan se li afegeix la part de xarxa social tant de moda ultimament, amb contactes amb altres persones, tags i tota la conya marinera. Jo de moment encara no ho he provat gaire, però veient lo enganxat que estic al Flickr i que estic escoltant música quasi 12 hores diaries no tinc cap dubte que hi cauré de quatre potes.

Un altre dia ja parlarés de coses més normals, però els que entrin sovint a aquestes pàgines, apunteu sobretot el tema dels RSS, un cop t’hi has acostumat no pots viure sense ells.

Kings of Convenience – Misread

Matricula

Matricula CSS

Surto de la feina ahir per la tarda i em trobo una matricula com aquesta i amb la camara a sobre i sense estar conduint. M’encantaria tenir una matricula al cotxe amb algun numero amb significat,…per exemple: 8086 PC, 1984 – GO, 2001- SK, o ara amb les tres lletres , 1992 BCN, 1974 ASP, …No crec pas que l’amo del cotxe arribi a veure aquesta foto però tampoc crec que passi pas res per penjar-la aquí. La película la vaig veure fa un parell de setmanes i he de dir que em vaig adormir a l’ultim quart d’hora i no m’hi he tornat a posar. Els CSS? doncs guai, a veure si es fa la quedada d’ovillo i a veure que en surt.

Lali Puna – Micronomic

Summer Flu

Aquests ultims dies m’ha donat per agafar un gripasso d’aquells amb tots els ets i uts, com els que s’agafen a ple hivern després de sortir de festa de matinada i passejar pels puestus després de perdre la jaqueta per culpa de la borratxera, és a dir, un quadre complet de mal d’ossos, picors al coll, tos seca i nerviosa, migranya, dolors articulars especialment a les cervicals, i mocs, molts mocs, en quantitats industrials si no fos perque em sembla que encara no s’ha trobat l’ús amb el que treure’n rendiment econòmic. Avui per sort, sembla que la cosa comença a anar de baixa. Malgrat aquest panorama, si que seguint la linia de “no hay mal que por bien no venga” puc comentar que porto des del divendres sense fumar cap cigarret. Estant malalt no es pot defensar gaire el merit d’aquest fet, però juraria que m’ho noto una mica, així que m’ha començat a entrar la paranoia de procurar deixar-ho, com a mínim fins divendres, a veure què passa. Ahir mateix vaig anar expressament a una superfície comercial d’aquí al costat, perque ja era força tard, per comprar el llibre “dejar de fumar es facil si sabes como“, aquell que tothom diu que va tant i tant bé i que, oh meravelles del marketing, resulta que t’has de comprar tu mateix, com a simbol d’iniciativa si vols aconseguir deixar de fumar de veritat, si te’l regalen no val . Doncs aquí estem, invertint deu euros a veure si em convencen d’alguna cosa (dificil) . De moment no he llegit prou com per formar-me una opinió, però a mida que em vagi notant una metamorfosi, si és que passa, ja ho aniré explicant aquí. Francament m’estranyaria que quelcom que hi hagués allà escrit em produís un canvi radical , pero vaja, també és cert que cada vegada sóc menys escèptic amb les coses que no conec. Ja veurem.

Zuco 103 – Mayfly