Divendres tarda : Meme

Aquí estem un divendres d’agost apurant les hores a la feina abans de plegar oficialment i començar el cap de setmana, mentalment ja fa estona que he plegat. I entre tant treballar trobo un moment per llegir a en Miguel un meme nou que llançat en aquestes dates i en aquestes hores retratarà com de pringats arribem a estar cadsacun de nosaltres, uns més, uns altres menys… En fi, consisteix en fer una captura de pantalla del que estiguem fent en aquest precís moment, o posant-se purista, en el que feiem just abans d’estar llegint aquestes linies. Aquí teniu el que estic fent, actualitzant fitxers entre les dues linies de preproducció del gestor de continguts de la pròpia empresa.

Screenshot meme - suposat

Com que aquí als blogs no es veu si tenim els dits creuats o no, serem honestos i reconeixerem, perque no pretenem enganyar a ningú, que el que estavem fent en realitat un divendres a la tarda era actualitzar els tags dels mp3 que després escoltaré al reproductor. Per si no l’havia recomanat mai el programa aquest ara aprofito per fer-ho, m’ha estalviat un munt de hores.

Screenshot meme - Real

I amb això acabarem el divendres, la setmana i gairebé l’agost. JA FALTA MENYS!!!!! Per cert, que aquest meme no cal passar-lo, amb llegir-lo ja està.

Extremoduro – Correcaminos estate al loro