Llistes

Ja fa uns dies que a part de les cabòries estandar, tinc altibaixos sobtats d’ una cosa i la contraria, i en un moment d’aquests, em sembla que va ser el dilluns, vaig pensar “s’ha de fer coses”. En aquell moment deuria estar fent alguna cosa de la web, que francament ultimament la tenia força abandonada, i de seguida vaig pensar “faré alguna cosa a la web cada dia, per petita que sigui”. Potser hi va tenir a veure aquest post de la Mestressa sobre productivitat personal i to-do lists , però la questió és que vaig resuscitar el meu compte a ta-da lists i després de mirar-me’l una estona, vaig decidir afegir coses i fer-ne algunes. Així avui ha estat un dia molt i molt productiu i de la cincuantena de coses que hi tinc apuntades en diferents categories :

  • He acabat de corretgir les plantilles de wordpress que no funcionaven correctament
  • He posat en marxa el plugin Falbum per visualitzar les fotos del flickr dins d’una pàgina en aquesta web(deixo un enllaç a la dreta)
  • He posat en marxa el mod_rewrite per canviar la forma en que es generen els links de la pagina, així en lloc de veure adreçes tipus www.lliurealbir.com/?p=12345 ara els links tenen la forma http://www.lliurealbir.com/categories/concerts, que vulguis que no sempre queda més txulo, apart que s’indexa millor al gugel(tot i que no se pas si això em convé gaire perque els que busquen fotos des d’aquest buscador al final em tombaran el txiringuitu)
  • He baixat i provat una desena de plugins de wordpress que encara tinc pendent d’acabar d’instal·lar i posar en marxa
  • ah si, entre tot això tambe he sopat i xatejat amb la penya
  • actualitzacióAh, i ara al recollir tot plegat per anar a dormir també he abocat un got de vi al teclat….

Esta bé que surtin les coses quan t’hi poses, tant de bo tots els dies rendissin tant com avui. Si ja costa posar-se a fer coses, potser el secret consisteix en treure’s la mandra, i quan es fa quelcom, posar-s’hi a sac i mirar d’aprofitar al màxim.