Enfocant

Dins del plà de re-organització de les tasques domèstiques que vam instaurar recentment al pis, avui sens falta havia d’anar a fer la compra d’elements bàsics. Com que el super de prop de casa estava impracticable per raons mundanes, he acabat anant a una gran superfície que hi ha entre Sabadell i Sant Quirze que ni nomeno per no trobar-me-la de keywords del google als referers. La questió és que no em venia massa de gust, per no dir gens, i menys tenint en compte que ahir era el dia sense compra (a Buy Nothing Day, diu que és avui) i que vaig estar passejant força per la pàgina de “Consume Hasta Morir“, malgrat tot no tenia mes ous que fer-ho perque feia quasi una setmana que ho havia de fer.

La questió es que efectivament no em venia gens de gust, però posats a treure’n alguna cosa m’he començat a mirar els productes amb altres idees i al final he acabat comprant això:

Antennes????

Era molt bo mirar els altres clients quan agafava el pot de cafè treia un metro i començava a medir el pot per tot arreu.Us deixo, vaig a fer un cafè, dos batuts de xocolata i uns cacahuets.

The Flaming Lips – Fight tes