Desinfoxicació

Ahir parlava amb un company de feina que ultimament em sento força cansat de tot l’entorn blogosfèric, internàutic i informàtic en general ,en el que acostumo a moure’m. Fa un parell de setmanes vaig haver d’anar a treballar al vespre, circumstancia que vaig aprofitar per llevar-me d’hora i sortir a fer encàrrecs pel centre, passejar, esmorzar, cuinar , estendre roba , tot plegat amb una calma que feia temps que no experimentava. Arrel de dies com aquests és quan veus que passar la vida assegut vuit hores davant la pantalla d’un despatx té quelcom de malsa. Així que tinc una sensació com d’estar una saturat d’ordinador i no se ben bé com arreglar-ho, inclús si caldria arreglar-ho. Com que per ara el meu modus vivendi s’hi basa completament no vaig cap altra sortida que mirar de corretgir-ho, el que no veig tant clar és el com.

Tant podria ser canviant l’actitut, eliminant els excessos informatius de temes que realment no m’aporten res i cultivant alguna afició informàtica que m’agradi i posar-m’hi a sac o deixant de banda els teclats i les pantalles durant una temporada i agafar una mica de distància

De fet hi ha dos factors que podrien ajudar a que tires per la segona opció. En primer lloc la pantalla del sobretaula de casa ha dit que després de 7 anys de funcionament, tenint en compte que ja era de segona má, ja li ha arribat la hora de descansar (sintomàtic?). I en segon lloc avui començo les vacances que em quedaven pendents d’aquest any, ja que a l’estiu les vaig haver d’escurçar per motius de feina. Resumint, que no torno a treballar fins el dia 8 de gener!!! Més vacances que quan anava a cole!!!

Com que encara no m’he decidit per cap de les dues opcions (típic) i feia dues setmanes que no deia ni ase ni bèstia, m’ha sortit la fal·lera caborienca que feia temps que no treia el cap per aquí.