Cinemama (amb la a atona)

Ara fa temps que no dic res, després de prometre que escriuria coses més mundanes, deu ser que ni a mundanes arriben les meves cabòries, però aquesta vegada intentarem no deixar passar més dies per donar rèplica al meme que em va fer arribar en garito, que tot sigui dit, és el primer que m’arriba i que m’ha fet plantejar si seguia aquesta mena de coses. Com que estic en plan ‘mundanu’ ho faré, tot i que em sembla que no aportare pas gran cosa. Anem a pams, intentant ser tot el políticament correcte que es pugui.

Numero de pel·lícules:Donada una connexió adsl amb un parell o tres d’anys antiguitat, sumem el numero de bobines de cd’s(i ara de dvd’s) amb el seu corresponent cànon integrament pagat, ho multipliquem per el numero de fitxers que s’hi poden arribar a encabir i tindrem més o menys el nombre de pe·líicules que dec tenir per casa.

Ultima comprada:….lo cualo? (a vere farem un esforç pel bé de les mundanies que prometo…) potser un pack dels Monty Python que uns reis van portar a casa els pares.

Ultima que vaig veure:El diumenge passat en vaig veure tres del tiróon: Quiéreme si te atreves (Jeux d’enfants), Bailame el agua i La Cuarta planta, dites quasi en ordre descendent d’opinió.

La propera que “aniré” a veure:no sé ni els calçotets que porto ni els que em posaré demà…, qui collons el sap el futur??

Cinc pel·lícules que tinguin un significat per mi:

5 víctimes més: doncs me les he de
pensar, però ho posaré quan hi caigui…

Actualització: Com que en realitat ni tan sols estava pensant les víctimes i a més m’han deixat la ressenya d’un nou blog anomenat Enmig de laMar que pretén donar el contrapunt al de La dona del temps, reivindicant el paper de la Patricia Bargalló com a musa de la nostra pantalla enfront a la Mónica López. No voldria pas prendre partit públicament en aquest assumpte, sobretot perque la Patricia no l’he vist mai, però puc dir que en privat ja tenia fortes conviccions anteriors, de manera que molt bé l’haureu de presentar a la Patricia per fer canviar d’opinió als admirables internautes. Us passo el meme aquest a tots dos, tot i que no espero pas que el feu, ja qeu entenc que no te practicament res amb els lloables temes que us ocupen.

Segona Actualització:I ara parlant, parlant pels puestus de la xarxa aquesta tant gran, em trobo una altra víctima que té Montañas de basura i que no sé si tindrà temps de fer-lo entre tants calculs que es veu que ha de fer.

Em sembla que no he passat el meme gaire satisfactoriament, m’ho he saltat una mica tot plegat, prou com per dir alló de “necessita millorar”, peró vaja , suposo que no em vindran a detenir…(lo de les bobines era conya). Un altre dia, més coses mundanes i banals, no cal ni esperar-les.

Louis Amstrong – Nobody Knows The Trouble I’ve