Archive for May, 2007

Hores Extres

Hores Extres

Avui estic de festa després que el cap de setmana passat treballes unes 36 hores de 48. Ahir al matí em trobo aquest anunci a la pça Tetuan

Petit resum

Conincidint amb el que en diuen el dia d’internet, avui he renovat el domini .cat per dos anys més, com sempre a l’ultim moment (expirava avui). Com que ultimament no estic dient gran cosa i se’m van acumulant els temes faré una mena de resum de coses que vaig fer o em van passar pel cap d’escriure i que no vaig fer.

  • Els posts de resum d’enllaços que anava fent ja se’m acumulen i de moment els poso en pausa (el pont de maig em va destarotar completament)
  • La llista de llibres la vaig actualitzant però no a les dates reals. De fet els dos ultims llibres, La Economía del hidrógeno primer i La venganza de Gaia m’han deixat sense paraules. El primer em va trasbalsar molt en llegir del present i el futur dels combustibles fòssils i em va convèncer força de les possibilitats de l’hidrògen. Amb un post a mitges vaig començar a llegir el segon, molt més pessimista i crític sobre visió que tenim canvi climàtic i especialment polèmic en defensar les nuclears i descartar pràcticament totes les fonts d’energia que anomenem renovables per insuficients. Amb aquest cacau mental i veient que tant un autor com l’altre tot i ser personalitats reconegudes però alhora els plouen les crítiques, vaig desistir d’escriure’n res i em vaig quedar amb una mica desinflat.
  • Aquest dissabte passat vaig anar a Empuria-Brava a saltar d’un avió a 4000 metres. Una cosa que sempre deia que volia fer i que finalment vaig fer amb nous amics més de la colla. Completament recomanable per fer com a mínim un cop a la vida malgrat el preu (com mes anys passen mes ho amortitzes) El Joan en té algunes fotografies
  • El diumenge vaig anar a veure el Jofre, el primer fill d’un company de la Universitat. Collons com passa el temps… f(^^)
  • Ahir vaig recollir la meva part de la comanda de material que vaig fer amb els de guifi-barcelones. Un Mikrotik RouterBoard RB153 i tota la pesca per mirar d’aprendre com es fa un supernode amb tots els ets i uts.

En fí, publico així mateix perque porta des del matí a esborranys i ja començava a encallar-se. Salut.