Hores Extres

Hores Extres

Avui estic de festa després que el cap de setmana passat treballes unes 36 hores de 48. Ahir al matí em trobo aquest anunci a la pça Tetuan

Petit resum

Conincidint amb el que en diuen el dia d’internet, avui he renovat el domini .cat per dos anys més, com sempre a l’ultim moment (expirava avui). Com que ultimament no estic dient gran cosa i se’m van acumulant els temes faré una mena de resum de coses que vaig fer o em van passar pel cap d’escriure i que no vaig fer.

  • Els posts de resum d’enllaços que anava fent ja se’m acumulen i de moment els poso en pausa (el pont de maig em va destarotar completament)
  • La llista de llibres la vaig actualitzant però no a les dates reals. De fet els dos ultims llibres, La Economía del hidrógeno primer i La venganza de Gaia m’han deixat sense paraules. El primer em va trasbalsar molt en llegir del present i el futur dels combustibles fòssils i em va convèncer força de les possibilitats de l’hidrògen. Amb un post a mitges vaig començar a llegir el segon, molt més pessimista i crític sobre visió que tenim canvi climàtic i especialment polèmic en defensar les nuclears i descartar pràcticament totes les fonts d’energia que anomenem renovables per insuficients. Amb aquest cacau mental i veient que tant un autor com l’altre tot i ser personalitats reconegudes però alhora els plouen les crítiques, vaig desistir d’escriure’n res i em vaig quedar amb una mica desinflat.
  • Aquest dissabte passat vaig anar a Empuria-Brava a saltar d’un avió a 4000 metres. Una cosa que sempre deia que volia fer i que finalment vaig fer amb nous amics més de la colla. Completament recomanable per fer com a mínim un cop a la vida malgrat el preu (com mes anys passen mes ho amortitzes) El Joan en té algunes fotografies
  • El diumenge vaig anar a veure el Jofre, el primer fill d’un company de la Universitat. Collons com passa el temps… f(^^)
  • Ahir vaig recollir la meva part de la comanda de material que vaig fer amb els de guifi-barcelones. Un Mikrotik RouterBoard RB153 i tota la pesca per mirar d’aprendre com es fa un supernode amb tots els ets i uts.

En fí, publico així mateix perque porta des del matí a esborranys i ja començava a encallar-se. Salut.