Lliure Albir

Avui, definitivament espero, ja funciona la web. A més, a partir d’ara la adreça oficial sera http://lliurealbir.tk. La prova que tot sembla funcionar és que aquest post l’estic fent des de la feina….si, si , ja s que això és escaquejar-se de les responsabilitats laborals, però qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra. Espero motivar-me més a partir d’ara i deixar enrera les sequeres mentals.

sona: Orchestra Baobab – Gnawoe

Caos

Vist el que es pot veure, i més en el que no s’ha pogut veure, a les fotos de la festa de Re-Inauguració del Pika, crec que avui és el moment de revisar el que entenem per ‘caos’.

Al diccionari hi consta el seguent:

Caos:
1 MIT Estat de confusió dels elements que precedí l’organització del món.
2 fig Confusió i desordre complet.
3 GEOMORF Apilotament confús de blocs, de roques.

De la definició, em quedo amb
la segona, tot i que no hi estic molt d’acord. Segur que d’aquest desordre complet se’n podria treure alguna cosa, no pas jo, és clar. I sinó aneu a veure fractals, o com podriem mesurar el desordre sense una mica d’ordre ( si, estic marejat).

sona: Jimi Hendrix – Hoochie Koochie Man

Festa Inauguració Pikaderu Segona part.

Suposo que no en faltara...Ara mateix són les 18:50. Portem el Juan i jo tot el dia preparant la festa d’inauguració del pis. També se’n podria dir Pikaderu Reloaded, però en fi. La gent hauria de venir cap a les 10 i pico , però no sabem exactament qui vindrà. Així que contemplant la possibilitat que vingui molta gent, hem fet la compra com si haguessim de ser 40. Però em sembla que potser son quatre gats, perque els que li havien dit al Juan que vindrien, ara diuen que no…&eacite;s igual, si no s’acaba avui, ens ho acabarem nosaltres més endavant, jejeje…Bé, ja hem netejat tot el pis, ….NO! tot no! encara queda un petit grup irreductible que resisteix a l’invasor….la meva habitació….ara m’hi poso , no se pas si tindr temps….

sona: Margot Bizz (flamenco chill) – Space Gipsy Chill

Hem fet un llarg camí…

I al final SI. Després de molts dies que no anés la web, finalment sembla que els astres s’han posat d’acord i ens han concedit una mica de bona sort. El problema era de la configuració del servidor web. Aquests informàtics……aiiiii…….Des d’aquí agrair a tots els que han pregat per mi i la web durant aquests dies, als que han posat espelmes en altars ocults a les golfes, als que han begut estranyes pocimes curatives dels mals de l’ànima, als que han dit tots els conjurs de santeria perquè la cosa pugui tirar endavant. Gràcies.

El despatx, amb la seva xarxa, les seves, pantalles, els seus ordinadors, les seves cadires...que maco que es!!!I ja posats, ensenyar-vos la causa de tots aquests problemes. I el resultat final. No està malament oi? Alhora dir que les galeries noves ja funcionen. Estan integrades dins de la pròpia pàgina. Això vol dir que esta feta en ASP .NET, és igual, que està bé vull dir…I per si tot això no fos suficient, tamb he arreglat el programa per tal que funcionin correctament els links del RSS. Així es pot accedir a la web des de la visualització que fan els NewsFeeder’s, com el RSS Bandit que és el que faig servir jo i la veritat es que va bastant bé i és molt pràctic.

Tinc moltes coses per explicar d’aquests ultims dies, però ara mateix, per variar no em recordo de res. Ara endavant les ‘atxes’!!!!

sona Garbage – Parade (ja tinc bafles també!!!)

 

Si, perque si!

Ultimament no he escrit gaire, perquè la web no es veu, i també perque no en tenia gaires ganes. Per lo primer, que ja s’arreglara, perque en el fons sembla una altra cosa, que no és el mateix vaja, saber que el que escrius no ho veu ningú, fa que t’ho plantegis, alhora que això em fa plantejar el perquè sí que escric quan ho faig, perque algú em llegeixi, encara que sigui una persona desconeguda d’Argentina o el Raul de la feina que l’endemà al matí em fara algun comentari. Aquest frase tant confusa, en realitat em fa veure una motivació que no havia vist fins ara. Del segon motiu, doncs no sé …deu ser pels biorritmes o per alguna txorrada d’aquestes, tot i que compte, perque segurament deuen ser més veritat que moltes altres paranoies mentals que porto.

Parlant d’avui, havia quedat per fer una birra amb el Jordi, una birra d’aquelles que es va aplaçant, i aplaçant amb les circumstancies. Com no, hem quedat per la setmana que ve. A veure si és veritat. (per les dues parts, clar…)

Avui vinc de veure la peli “Soñadores” del Bertolucci. Jo hi havia anat pensant-me que era una peli que anava sobre el maig del 68 i tret de la epoca i d’algunes imatges, l’argument no va del maig del 68. En un resum que m’ha sortit al parlar he dit: “Va sobre una mena de triangle malaltís entre un noi i una noia siamesos separats de petits i una america”. He de reconeixer que la peli m’ha sorpres, sobretot perque era una mica extranya, bastant explícita i impr6ograve;pia del cine al que he anat, on sempre acostumen a fer la meitat de les pelis en plan “Daredevil”, “Spiderman” o “La Masa”. L’altra meitat, sovint esta bé, de fet aquesta es la tercera setmana seguida que vaig al cine. Sempre en dimarts, que a SBD és el dia de l’espectador: 4 eurus. La setmana passada vaig veure “Carmen”, i l’anterior “Dias de futbol”. Molt recomanables les dues, encara que per motius diferents. La segona perque rius bastant i la primera per la Paz Vega, que a mi m’agrada molt i molt. Encara queden altres pelis almenys pel proper més. Em falten: “Te doy mis ojos”, amb la Laia Marull (otra que tal), “La pelota Vasca”, del Medem, “Noviembre”, del Achero Mañas i no se quina més…és igual, ah si, “The italian job” per veure cotxes i tal…

Res, el dia que funcioni la web aquests ultims posts resuscitaran del sot on han nascut.

Més problemes, a veure si s’acaba l’octubre d’una vegada…

Bé, sembla ser que els problemes amb la web encara no s’han acabat. Mentre que la xarxa de casa insisteix en criar Gremlins, resulta que no es veu la web, i a més resulta que l’altre ordinador no troba el NTLDR, i per acabar-ho d’adobar resulta que vaig pel món amb uns calçotets ridiculs…qualsevol dia em fotran un cul de festes i jo encara ni me n’hauré adonat. Juanjo porta’t b… ;-). Amb tot això crec que ja va essent hora de fer neteja de l’ordinador, així que em sembla que em comprar un disc dur nou (40Gb per 30eurus mes iva!!), i xino xano….anar posant noms el que vull tenir.

Ja sé que no poso mai links a altres blogs, de fet fa una setmana que no escric res per culpa dels problemes tècnics i de la desidia propia del mes d’octubre, però ultimament estic llegint a altres blogs, que n’hi ha molts que no perduren. Es a dir que el 25% dels blogs moren només néixer, que altres no s’actualitzen quasi mai, i que molts no passen dels 4 mesos….Més o menys el que porto jo. Fa pensar, la veritat. Què li passa pel cap a una persona per dedicar el seu temps a escriure parides? Perquè de cop deixa de fer-ho? no ho se pas…la veritat és que intentar pensar una mica aquestes coses i trobar un sentit que m’ajudi a seguir escribint, perque en el fons m’agrada, encara que no sé ben bé perque, perque realment no se mai ben be que dir….en resum que és complicat tot aix6ograve;…i a més veig que no s6ocaute;c pas a l’unic que li passa això. Podria posar molts links relacionats amb aquest tema, però ja dic que encara no he decidit si poso links a altres blogs…perque? doncs no hosé….per variar.

sona: res, pero ja tinc bafles…

Diccionari

Ja fa uns dies que vinc pensant en crear una secció nova i avui serà el dia. La secció rebrà el nom de ‘Diccionari’ i hi penso posar les definicions, tal qual es troben al diccionari, de les paraules que se m’acudeixin o em seblin curioses per algún motiu. Ja en tinc moltes de seleccionades, però per començar he triat aquesta:

Lliure Albir: Facultat de la voluntat per a decidir lliurement

Doncs això és tot per avui, en principi…

sona: Fatboy Slim : The Sound of Milwaukee

 

La web ja funciona correctament

Bé, després que em vingués a ajudar el Juanjo amb això de la xarxa, per fí sembla que ja no hi ha d’haver més problemes. Cal dir que a ell també li va costar, cosa que va fer que el meu ego sortís del fang una estona, però al final ho va acabar trobant. Resulta que tinc un firewall instal·at i filtrava totes les comunicacions, les de internet i les de la xarxa interna. no deixava passar ni pings ni res. Va ser parar el firewall….i TACHÁN!!!! tots els gremlins van marxar de cop i la cosa va començar a rutllar…normal…si s que….

El divendres hi va haver una alineació de planetes….la vau veure no? la lluna plena era el primer dels punts del “siga la linea de puntos pare ver el dibujo”, i al dibujo s’hi veia un cúmul d’assumptes pendents trucant a la porta…Al final encara en vam sortir força ben parats….podria haver estat molt pitjor.

I ara mateix acaba de marxar la família del Juan, que han vingut a fer el primer dinar oficial, per veure el pis, les vistes, l’aparcament….el company de pis…Ha estat molt bé, com sinó ens fotem quasi quatre ampolles de vi entre 5…si és que no canviarem, no…

Monsieur Charles – Mission deluxe

A tomar pel cul TOT!!!!!!!

Divendres. Caos. Casualitat….que collons significa tot això? perquè passen les coses? si “recoges lo que siembras”….quina merda de llavors em van vendre que em surt aquesta collita txunga…O es ben bé que realment no és així? que no té res a veure el que fas amb el que reps….si és així que collons passa amb tota la història del Karma i les histories aquestes…amb lo bonic que és creure-hi… que hi farem…en resum, que del que ha estat al que hagués pogut ser hi havia milions de kilòmetres i a més a més em moc en patinet.

a tomar pell cul!

1 pas endavant i 2 endarrera.

Encara no he sigut capaç de configurar la xarxa!!! anem b…sort que això representa que és ‘lo meu’. Aquests ultims dies no hi ha hagut web per problemes de connectivitat i els propers dies és probable que n’hi continui havent. Em sembla que hauré de canviar una de les targetes de xarxa.

Per altra banda he aprofitat per fer millores a la web. Per exemple, ara les dates surten escrites en català, a més a més ja pràcticament
tinc enllestida una nova pàgina de visualització de les galeries de fotos, que hauria de ser millor i més maca que l’anterior. S’admeten critiques i propostes, les podeu deixar en forma de comentari….si es vol, és clar.

Ah! i que no m’oblidi de parlar del B i el Mal, el Ying i el Yang, la puta i la Ramoneta, la birra i el calimotxo, el blanc, el negre i tot el contrari. Que a vegades sembla que les coses passen perquè sí i altres que t’estan com posant a prova. Que hi farem…

I que tampoc m’oblidi de les idees de seccions que he tingut aquesta setmana.

sona : no se que a Radio3, encara no tinc bafles.