Wifilania

Primer dilluns de feina després de les vacances: Notable Baix. M’he llevat bé, quasi fins davant de la porta no m’ha començat a entrar el baixón inevitable. Després d’un dia força gris, m’he arribat a la ronda Sant Antoni a comprar un router inalàmbric per anar activant el tema del wifi seguint les instruccions de la gent de Guifi.net En poques hores li he actualitzat el firmware, he donat d’alta el nou trasto al meu futur node, només pendent d’instal·lar-lo al terrat. En un sol dia(un vespre) he fet gran part del que volia fer i no he fet durant lesvacances.

Per altra banda aquest vespre he arreglat, amb l’ajuda d’en Dani (gracies) , el problema que hi ha hagut a la web durant aquests dos ultims dies. Es veu que provant coses amb el NAT del router del Joan(també gracies) vaig oblidar de deixar la ip correcta, i el fet d’instal·lar firewalls als ordinadors de la xarxa (Marçal faltes tu) em feia pensar que el problema venia de la configuració dels filtres. Tot això de la seguretat i tal ho faig per fardar i “intimidar” a les persones malicioses que tinguin prou temps lliure com per decidir gastar-ne el suficient per venir-me a tocar els nassos, que ja n’hi ha pel món ja…

I així per acabar, mencionar que el dissabte vaig anar a veure Cycle i Rinocerose al fòrum, l’únic acte de la Mercè al que he anat aquest any. Els grups bastant bé, sense ser per tirar cohets, sobretot Rinocerose, que em pensava que distorsionarien més i farien més espectacle general. Cycle, correctes.

Cycle – Mechanical

PD: Toma posta de 5 categories!!!!