SBDAlbir ja veu el cel !!!

Avui ha estat un dels dies més productius dels últims temps. Aquest matí he pujat a Guifi.net el mapa de la zona de Sabadell , que si bé no ha quedat amb molta precisió, de moment és el que hi ha. Per altra banda, ahir al matí vaig matinar per anar a comprar una caixa estanca en un magatzem de material elèctric abans d’anar a treballar, així que aquesta tarda m’he proposat penjar-la a la teulada. Jo no ho veia gaire clar, però al final hi he acabat posant el linksys a dins i tot, pendent encara de decidir quina antena li poso i d’endreçar una mica el percal de cables que he deixat pel mig del pas.

Actualment no dona accés a internet però si que s’hauria de poder consultar aquesta mateixa web a través de la seguent adreça http://10.138.68.2 , sempre i quan s’estigui apropet de casa meva. Dema hi faré algunes fotos i les posaré per aquí per fardar una mica 😛

Actualització: Vaig dir que penjaria les fotos i ho vaig fer, pero em vaig oblidar de posar l’enllaç. Aqui teniu la galeria de fotos de SBDalbir al flickr, com podreu veure no és gran cosa, però amb lo ‘manetes’ que sóc jo ja esta bé, ja….

Roger Mas – El temps s’ha trastocat