Reugenio, el saben aquel que diu

Reugenio
Avui fa un parell de setmanes que vaig anar a veure el Reugenio (un homenatge al gran Eugenio), en l’última funció que feia al Sant Andreu Teatre, un altre regal de reis que teniem pendent.

Els acudits eren el de menys perque me’ls sabia pràcticament tots però el millor va ser la connexió entre el Reugenio i el públic, ja que estés explicant un acudit o no només necessitava de petits gestos i llargs silencis per fer riure tothom. Hi va ajudar que hi havia unes quantes persones que no podien parar de riure i encomanaven tothom i fins i tot al propi Reugenio, que va saber mantenir la seriositat en tot moment i donar-hi la volta amb alguns comentaris molt aguts.

A mi em va agradar molt i a moltíssima altra gent també, per això, tot i que al SAT en principi ja no el faràn més, a l’agenda diu que hi haurà algunes actuacions més a Barcelona i a altres ciutats catalanes, així que si teniu l’oportunitat de veure’l no la deixeu passar. Sinó us recomano que veieu aquesta intervenció que va fer al programa El Club on hi ha una entrevista amb el fill de l’Eugenio(és el productor de l’espectacle) i sinó sempre podeu tornar a escoltar l’original