Resum quedada guifi.net a Sabadell

Després de tant de temps sense tenir accés a internet i de no escriure res de res, reconec que he perdut una mica el costum, tot i així m’agradaria fer una mica de resum de la quedada Guifera a Sabadell del dissabte passat.

Vaig enviar un correu a tots els que estavem apuntats a la zona de Sabadell , als propietaris dels nodes de Cerdanyola i Barberà i a alguns coneguts , per quedar el dissabte a les 5 de la tarda a una terrassa del centre de Sabadell.

Tot i que els companys de Barberà i Cerdanyola no van poder venir espero que algun altre dia poguem fer la cerveseta, hi ha més dies que llonganisses. Al final vam ser quatre persones, de SBDCervantes, SBDFerran, SBDalbir i d’un nou node projectat que encara s’ha de crear. Els punts que havia passat a la convocatòria eren més per fer boca que no pas per seguir-los, tot i així, durant una hora i mitja més o menys vam parlar de:

  • La ubicació geogràfica de cadascun i quines possibilitats de connexió serien mes factibles/fàcils
  • Quin material es necessita per muntar un node.
  • Anar a fer proves al nou node projectat, a una illa de cases de casa meva, amb el material sobrant que tenim actualment.
  • Fer proves de SBDXesco a SBDalbir, que de moment quedara en mode AP.
  • Mirar de posar en marxa el node projectat SBDilla per donar empenta a SBDSabates
  • Buscar la manera d’estar en contacte i coordinats, de moment per correu i per la llista de guifi.net

Espero que d’aquí a poc temps poguem dir que ja comencem a fer coses. Per a qui no va poder venir, que no pateixi que això de fer quedades esta prou bé, aixi que suposo que en farem més.

SAX!!! (Salut amor i Xarxa)