FireBird i els Css

Després d’haver-me instal·lat el MozillaFirebird 0.7, he decidit canviar el navegador per defecte. Tant a casa com a la feina. He de reconèixer que aquest navegador m’ha sorprès molt agradablement. Té un munt de coses molt útils, sobretot la possibilitat de afegir extensions al programa, i el fet que n’hiha mes de 130 de disponibles per fer el que vingui de gust. D’entre algunes de les extensions que m’he posat, he de destacar una que es diu EditCss
i que permet retocar al Css de la pàgina que tens en pantalla i veure els canvis en temps real. Aquesta extensió s la que m’ha permès arreglar certs errors en la visualització de la pàgina.

Alhora, el dilluns vaig canviar la versió del Visual Studio i vaig tenir una mica de problemes. També vaig aprofitar per retocar la visualització de la pàgina i afegir un contador de NedStat, que es pot veure al final de la pàgina. Amb això veuré quanta gent entra, des d’on i quan. Mola. Ah i encara tinc pendent un parell de coses, una és per incentivar la participació i l’altra s senzillament una vacilada. Però no es pot dir blat fins que no sigui al sac i ben lligat.