Finde de Festa Major de Sant Cugat

Doncs que es pot dir…un dels findes mes bèsties de l’any. Avui és diumenge les 4:30, m’acabo de llevar despres d’arribar aquest mati a quarts de deu a casa i aquesta tarda me’n vaig a veure els stones…,enveja eh?, doncs no ho se pas, perque no se si aguantare alla al concert, calor, gent, estar de puntetes tota l’estona, que aixo si que cansa…i mes per la gent tan alta com jo. De l’ultim concert encara sem estan posant les vertebres a puestu.

El pitjor de tot es que ara que vaig amb la camara a tot arreu , que en principi no és dolent, al contrari t’ho passes teta, l’inconvenient és que queda constància. Del que sigui vaja, que les fotos estan alla elles posadetes a la seva carpeta dient-te “‘Si, Doy fe’, ahir duies un pedal com un enano’”, ara mateix estic descarregant les fotos de ahir….doncs bé, unes quantes, com 210!!!! no se pas que vaig fer, 256Mb plens a petar de fotos de 3mpx….quina barbaritat!! no em penso comprar 256 mes per tenir 512 i que nomes reflein la decadencia mental primer i fisica després en la que acabem en aquestes sessions….que quina tela….

Es igual, a lo que anava, que no se si s que ara m’estic començant a agafar les coses diferents i per això m’ho passo tant bé i tinc tantes ganes de festa, o només s flor de un dia. Espero que sigui lo primer, perque a més que és molt més divertit, ja tocava. El problema d’estar tant content i fiesteru és que perjudica la salut…i als matins bastant…al cap de un parell de dies o tres ja estas mig recuperat….i el divendres a la tarda ja estas en plena forma, preparat per tornar a sortir de fiesta. La frase del dilluns mati ha de ser: nomes falten cinc dies.