Escenes Urbanes al COAC

La presentació de la Expo Escenes Urbanes

Ahir vam anar tota una colla de gent a la inauguració de la exposició de fotos d’Escenes Urbanes del Xavi Padrós (buscant pel nom se’n veuen algunes), al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, que podeu anar a veure aqui.

La veritat és que vaig estar a punt de no baixar, perquè fins última hora vaig estar liat amb les "reformes" del pis, vaja, fent taules i penjant coses de les parets, el normal. De fet, males llengues ja donaven per fet que no baixava, però al final si que vaig baixar, amb l’Ester i el Juan. Vam arribar just a temps de trobar aparcament, el Col·legi d’Arquitectes, poder entrar i flipar una estona. Hi havia moltíssima gent!!! El Xavi era allà al mig de tothom, i al cap de res va fer uns parlaments i tot. Estàvem al·lucinats. Suposo que ens haurem d’anar acostumant a tenir amics ‘famosos’. Al cap d’una estona, vam veure que en realitat eren tres inauguracions a la vegada, una d’un concurs de no se què de pisos de lloguer per a joves que va fer que hi hagués un de la generalitat fent uns discursets. Si fos veritat una quarta part del que va dir que volien fer…..ai Déu meu senyor!!! aixòs de l’habitatge esta fatal…en fí deixem aquest tema…

Després de la expo, vam anar a un bar que em sembla que es deia Babia que estava allà al costat, i com no, vam començar a liar-la. Va ser genial.

Avui m’he llevat tard per agafar forces pel finde. Per començar, avui s la festa d’aniversari del Morrosko. Em sembla que és el setè aniversari, però no ho tinc gaire clar. Demà tinc una mena de sopar de despedida de solter, que no és una despedida "com il faut" perquè de fet també ve la núvia i a més no hi haura stripper i no em fan pagar 10 billets. A més ara començen les Festes de la Mercè i s clar, s’hi haurà d’anar, sobretot al BAM, que venen La Buena Vida , Sidonie, Cathy Claret, i mogollón d’altres grups. El problema de tot plegat serà anar a treballar el dilluns.

 

sona : La buena vida – Matine