El resultat �s el de menys

Catalunya ArgentinaDoncs ja esta fet, Catalunya 0 – Argentina 3 i primera vegada que trepitjo el Camp Nou. Força espectacular, s’ha de reconèixer. El partit? doncs molt bé, el que deia, que el que compta es el suport que donem a les seleccions catalanes no? el resultat és el de menys, tres a zero, no passa res…. El primer en fred al primer minut, una badada sense importància, el segon una cagada tonta, i el tercer, de rebot i en fora de joc ( bé és el que s’havia de dir després de la pallissa no?. La veritat és que Argentina ha jugat molt bé, amb un munt de passades al primer toc, en plan espectacular, i la Selecció Catalana, doncs ha fet massa cagades tontes i h ha pagat, tot i que a la segona part hagués pogut fer dos gols facilment quan ha enviat una pilota al pal i no se qui ha xutat la pilota a la segona graderia.

L’ambient com sempre, espectacular, i de les millors coses, les reaccions del flaco, que era l’únic dels argentins amb qui anàvem que no parava d’animar, quan recriminava als seus companys que fessin merder – “Pero canten putos, canten!!!” boníssim.

I ja per acabar, i en resposta al feedback que demanava, que al final ha aparegut, penjaré alguns dels videos que he gravat aquest vespre (que per cert, suposo que no cal dir que una mica de paciència s’ha de tenir):

Doncs bé, fins aquí arribo, un altre dia posaré les fotos que tinc pendents dels últims dies i el cel de fa dos, realment espectacular.

sona: The sunday drivers – Often