El juego de Ender

I afegeixo un altre llibre a la llista, ‘El Juego de Ender‘ d’Orson Scott Card. Un company de feina l’havia recomanat fa uns mesos i aquest dilluns vaig veure que el venien al quiosc per tres euros, estava clar. El vaig començar aquella mateixa tarda i de seguida em va enganxar com feia molt temps qeu no ho feia cap llibre. En tres dies ja m’havia llegit tres quartes parts del llibre i vaig veure que s’acabaria massa ràpid, de manera que me l’he anat guardant com el que es deixa lo més bo per menjar l’últim.

No diré res de la història, però m’ha agradat molt l’ambientació espacial, la societat que s’imagina per al món del moment, la manera com va relatant l’evolució del protagonista i sobretot, el que sembla un detallat curs pas a pas sobre com arribar a ser un líder amb totes les virtuts possibles i els mínims defectes. No és pas que sigui un objectiu personal meu, però em sobta veure que moltes coses bàsiques que explica semblin completament desconegudes als que si que pretén ser-ho.

Tot i que n’havia tingut una fal·lera fa força anys,feia temps que no llegia ciència ficció, potser ara em tornarà el cuquet. Pel que sembla, està previst que l’any que ve en facin una pel·licula. Si la fan com m’imagino no me la perdo.