Mobilitat!!!!!

Després d’una temporadeta no tant llarga com de costum, la vigília de reis em vaig firar i em vaig demanar el trastu que m’ha arribat avui: un Dell Inspiron 630m. No tant llarga com de costum perque diria que des que vaig decidir que el proper ordinador que comprés seria un portàil, fins que al final he decidit que el volia ja, només hauran passat uns tres mesos o menys. Per al reproductor mp3 al menys m’hi vaig estar un any.

El meu nou ordinadorUna de les coses que no veia clar dels Dell és que jo sóc dels que m’agrada anar, mirar, tocar, pensar, tornar a nar, tornar a mirar, tornar a tocar i pensar-m’ho tot plegat un parell de cops més, i és clar, això d’haver de fer la comanda per la web, obviant tots aquests passos no m’acabava de convèncer. Però que collons!!! ja estic fart de mirar, me’l quedo i punt.

Al final: Pentium M760 2GHz, 2Gb RAM, 100 Gb HD, pantalla WXGA de 14″, wireless, bluetooth, gravadora de DVD i tot el que acostumen a portar aquests trastus, tot plegat en 2.5 Kg i amb força bon preu. Em sembla que es deuen estar treient stocks de sobre perque em regalaven una impresora, em descontaven 200 euros, em regalaven el bluetooth i em doblaven la memòria. Tot i que, com que a casa ja tinc dos impresores (de les que valen menys que els cartutxos) els vaig trucar per dir-los que la impresora me la canviessin per una bossa, pero al final m’han enviat les dues coses. Com s’enrotllen aquesta gent….

En fí, un trasto més amb el que passar les hores que ja li tinc assignades, per exemple, si al final cualla, les del proper dissabte al matí