Ubuntu

Sembla que per fí, després de quasi deu dies de problemes amb la web, es comença a veure una miqueta de llum. D’entrada vaig poder recuperar el vell AMD K7-500 , on abans hi tenia la web, després d’haver reformatejat el disc dur i no haver conseguit fer boot de cd de cap manera, es veu que al final era la unitat de cd que no pitava. Per altra banda, l’ordinador que faig servir per treballar i on vaig posar la web després de carregar-me el K7, per fí torna a anar bastant fi. Va ser quan em vaig instal·lar un firewall per estar una mica més segur que vaig veure que tenia un troyano que en el moment àlgid em va arribar a canviar la contrassenya del meu propi usuari. Durant els ultims dies he aconseguit instal·lar una Ubuntu al K7, i tornar-hi a posar la web, tot i que amb alguns problemes menors per resoldre. Una fita que feia molt de temps que volia aconseguir i que em fa estar molt content. Per fí començo a donar passets en el món del programari lliure.

Per altra banda, despré d’haver arreglat tot aquest percal ja em puc posar a tornar a fer proves amb el linksys que vaig comprar fa un parell de setmanes per mirar de posar en marxa el meu propi node “guifi”, per al qual m’anira molt bé tenir un linux instal·lat a casa on posar-hi un proxy. Per ara ja he aconseguit contactar amb certa gent (hola Pau) i sembla que la cosa pot anar tirant endavant, tot i que encara tinc força dubtes sobre un munt de coses.

I per acabar, comentar que el dimarts passat vaig anar a la “primera reunió d’Ovillo a Barcelona”. Ovillo és el nom d’una llista de correu sobre estandards web a la que estic subscrit. La trobada si bé va començar una mica malament perque el bar on haviem quedat estava tancat, al final va servir per fer un primer contacte entre els assistents, dels quals l’Arnau, que ja coneixia de la trobada a Barcelona del W3C , ha fet una ressenya de la trobada a la seva web

Sonic youth – Brave Men Run