Archive for June, 2007

Install party de Cerdanyola live!

Tux a Cerdanyola

Avui he vingut a la primera jornada de Software lliure que ha organitzat el NULL-hacklab de Cerdanyola (primer cop que bloguejo un esdeveniment en directe. :P). Al llarg d’aquest matí s’ha projectat el documental The code, s’ha donat una xerrada sobre hacktivisme on han mostrat graf de connexio de url’s molt interessant. Després una introducció a guifi.net que s’ha allargat una mica(roger!) hem fet un dinar popular a l’ombreta. Ara ja son dos quarts de sis i a la la sala sala hi ha una vintena de persones, tothom amb l’ordinador i instal.lant-se alguna distribució. :D.

Install Party Cerdanyola

4rt aniversari

disseny inicial de lliurealbirTal dia com avui de fa quatre anys vaig començar a escriure aquest blog. Ara hi penso i tinc una sensació estranya perque quatre anys em sembla poc per a l’espai mental que ha ocupat el blog, pero al mateix temps rellegeixo un post que malgrat el que explica ho veig molt lluny, reconec les frases com si les hagues escrit la setmana passada.

Així per celebrar-ho d’alguna manera, durant el dia d’avui deixaré posat el disseny anterior que vaig fer jo mateix (al principi no era un theme de wordpress), així si algú no l’havia vist en tindra l’oportunitat.

Una birra virtual per tothom, convido jo !!!!

Omplint l’agenda

Recull d’actes propers on em deixaré caure.