Install party de Cerdanyola live!

Tux a Cerdanyola

Avui he vingut a la primera jornada de Software lliure que ha organitzat el NULL-hacklab de Cerdanyola (primer cop que bloguejo un esdeveniment en directe. :P). Al llarg d’aquest matí s’ha projectat el documental The code, s’ha donat una xerrada sobre hacktivisme on han mostrat graf de connexio de url’s molt interessant. Després una introducció a guifi.net que s’ha allargat una mica(roger!) hem fet un dinar popular a l’ombreta. Ara ja son dos quarts de sis i a la la sala sala hi ha una vintena de persones, tothom amb l’ordinador i instal.lant-se alguna distribució. :D.

Install Party Cerdanyola

4rt aniversari

disseny inicial de lliurealbirTal dia com avui de fa quatre anys vaig començar a escriure aquest blog. Ara hi penso i tinc una sensació estranya perque quatre anys em sembla poc per a l’espai mental que ha ocupat el blog, pero al mateix temps rellegeixo un post que malgrat el que explica ho veig molt lluny, reconec les frases com si les hagues escrit la setmana passada.

Així per celebrar-ho d’alguna manera, durant el dia d’avui deixaré posat el disseny anterior que vaig fer jo mateix (al principi no era un theme de wordpress), així si algú no l’havia vist en tindra l’oportunitat.

Una birra virtual per tothom, convido jo !!!!

Omplint l'agenda

Recull d’actes propers on em deixaré caure.

  • Dissabte 30 de Juny, Jornada de programari lliure i GNU/linux amb Install Party inclosa a Cerdanyola, al Casal de Joves Altimira
  • Dissabte 30 de Juny, el “Sopar de Crancs”, no és una convocatòria pública però si important
  • Del 10 de Juliol al 15 de Juliol, Trobada Internacional de Xarxes Obertes (SAX2007 & WSFII), organitzada per guifi.net amb un munt de xerrades tant per a experts com a novells organitzades en dies temàtics. El dissabte és el dia de l’usuari i especialment indicat per qui vulgui coneixer guifi.net i muntar node properament. Tot i ser el dijous, m’agradaria anar al dia del desenvolupador, on s’explicarà com funciona l’aplicació de guifi.net i es donaran exemples de com aportar-hi codi amb subversion i es fara una sesssió pràctica de muntatge de servidors LAMP
  • del 13 al 15 de Juliol, (el mateix cap de setmana) Festa Major del Barri de Covandonga de Sabadell, on aniré a donar un cop de mà als vespres. Ara no tinc el programa a mà, però ja en faré un altre post més endavant.

A part de no posar un parell de coses on m’agradaria anar, tinc la sensació que dins el meu cap dec estar gestant alguna altra incompatibilitat… esperem que no sigui greu.

Resum xerrada guifi.net a Sabadell

Ahir es va fer la xerrada informativa sobre guifi.net a Sabadell que malgrat els nervis inicials i no arribar a temps per portar la connexió a l’Ateneu Mika Etxebere, crec que ha esta molt bé. No vam arribar a la vintena de persones, l’incògnita de la gent que pogués venir em rosegava per si faltaven cadires, i crec que hi va haver un ambient força distès. Algunes persones es van interessar per apuntar-se a fer xarxa i vaig poder conèixer altres que ja s’havien apuntat però que encara no ens haviem vist les barbes. Em sap greu que per les dates no hagin pogut venir en Ferran o en Javier, però a part d’això estic content. Per qui vulgui més informació a guifi i a sabadellwireless hi ha un resum més detallat de la xerrada. SAX!!!

Feed the geek

Feed the geek

Al meu grup de taules (el tipic de quatre llocs de treball) hem posat un tauler d’escacs en una punta per jugar una partida entre nosaltres i tots els de l’oficina que van passant per davant nostre cada cop que van al WC. L’unica norma és que no es pot fer dos moviments consecutius. No és que sigui molt geek, pero em va fer pensar en un post que vaig llegir fa temps sobre com NO tractar-los a la oficina per tal que se sentin bé. Aquesta idea n’és una de bona

Xerrada guifi.net a Sabadell!!!

Cartell Xerrada guifi.net a Sabadell
Acabo de donar d’alta a l’agenda de guifi.net la convocatòria de la xerrada informativa sobre guifi.net i xarxes lliures que es farà l’Ateneu Mika Etxebere (c/Compte Reus 4 Baixos) de Sabadell amb la col.laboració de l’AVV del Barri de Covadonga. L’objectiu de la xerrada és donar a coneixer el model de xarxa lliure de guifi.net, una xarxa real a molts llocs de Catalunya, i fer una crida per poder-lo fer possible també a Sabadell, i perque no al Vallès en general 😛

Hi esteu tots convidats.

Construcció node SBDFira

Plaça
Ahir al matí vam quedar en Marcos, en Santi i jo per començar la construccio del node SBDFira a la cruilla dels carrers Covadonga i Tres Creus. Va quedar pendent deixar-hi un trasto en mode Access Point provar les connexions amb SBDalbir Quan estigui posat augmentaran les possibilitats de connexió. A part de passar una bona estona em vaig posar moreno.