Xerrada ¿hacia dónde va la blogosfera?

Aquesta tarda he assistit a la primera de les xerrades del cicle Noticias desde la blogosfera que es fa a l’FNAC Triangle que portava per títol ¿hacia dónde va la blogosfera? on hi ha intervingut

Sempre és txulu anar a aquesta mena de coses, sobretot quan veus que la sala, tot i no ser gaire gran estava a petar de gent, amb la que segurament ens entendriem força bé, tot i que posar-se a parlar a vegades costa molt. Les reflecxions que s’han fet han estat força interessant però segons el meu parer, una mica massa optimistes pel que fa a les possibilitats del fet blogosfèric. Si bé és veritat que ens posem al mateix prestatge que en Michael Crichton, com comentava en Pepe Cervera, i tenim el mateix públic potencial que pugui tenir ell, no crec que viure de postejar sigui factible almenys per la majoria de gent.

Em podria posar a exposar els meus punts de vista sobre com evolucionaran els blogs i tot plegat , de fet, en el torn de preguntes he estat temptat d’obrir la boca com sempre, però tinc la sensació que el que penso hagués semblat dit per polemitzar perque no estava gaire d’acord amb res del que deien. Deu ser la tendencia aquesta que tinc de portar la contrària. Quan tingui temps i ganes potser m’explaio.

A part de les quatre fotos, bàsicament he fet videos (17) que quan pugui posaré disponibles, perque ara trigaria mot a pujar-los. Demà continuen les xerrades, a veure si hi puc tornar a passar. La de dimecres, sobre periodisme i els mitjans tradicionals no me la perdo.

Actualitzacio rapida: En Javier Casares de Ojobuscador també n’ha fet un post, força millor i més ràpid que el meu, amb anotacions més detallades de les intervencions. De fet ell si que ha estat debatint al torn de preguntes amb aportacions força encertades. Així com a anécdota graciosa, una de les ultimes preguntes ha estat la d’una dona que explicava que havia perdu tel seu blog i que com ho havia de fer per recuperar-lo. Així sense més detalls. La pregunta estava llançada. Cap indicacio de res. Només com ho podia fer per recuperar-lo. Un HOYGAN cara a cara. Molt i molt divertit.