lliurealbir migrat a dreamhost i actualitzat a wordpress 2.6

Després d’una mica més de cinc anys en un ordinador a sota la taula , ahir al vespre vaig moure aquesta web a un servei de hosting professional, gràcies a en Raul i en Dani que m’han cedit una mica del seu espai a Dreamhost. La causa principal de la migració és que últimament no sóc gaire per casa(Sabadell) i m’és dificil aixecar la web quan passa qualsevol incidència típica d’ un hosting casolà com per exemple :

  1. s’ha penjat la ADSL i necessita el clàssic "reset"
  2. Ha marxat la llum i hi ha aparells que no s’engeguen sols (nslu2)
  3. Un cop accidental ha tibat algun cable de xarxa

I aquestes si que ni que pogués entrar remotament les puc arreglar si no és que m’hi passo en persona. Per això m’he decidit a fer el canvi. A partir d’ara espero que guanyi en estabilitat i en temps de resposta ja que tindrà molt més ample de banda disponible . Al mateix temps he aprofitat per passar de la wordpress 2.3, a la última 2.6 que tenien a dreamhost. Ja sé que estava molt desactualitzada, peró que vols fer-hi, un típic exemple de “procrastinació”. Abans de fer la migració em vaig instalar una 2.6 en local i vaig fer totes les proves fins que ho tenia més o menys bé, després vaig utilitzar la funció “export” de wordpress per passar directament la informació a la nova instal·lació. Exceptuant els links i les categories de links , que els vaig posar a mà, tot va passar correctament. (518 posts i 559 comentaris)

Amb aquest canvi, trec feina al pobre pentium 3 que allotjava la web i el deixo tranquilet a exercir de proxy i servidor de gràfiques de guifi.net a Sabadell. Així també hi haurà menys problemes.