Fotos del Mercaham de Cerdanyola 2009

Cartell Mercaham 2009Aquest dissabte per la tarda vaig anar a treure el cap al Mercaham de Cerdanyola 2009, una fira de radioaficionats on guifi.net hi tenia un stand i hi va fer una xerrada pel matí , massa d’hora per mi (les 10h)

En una gran carpa al centre de Cerdanyola hi havia la meitat de l’espai per a expositors i stands i l’altra per a paradetes amb material de segona mà. Tot i que jo no en sóc pas de radioaficionat, el meu pare si que ho és, i durant força anys vaig estar patint les interferencies de l’emisora a la tele i sentint el soroll del rotor, per això molt del material vell que hi havia per allà em resultava molt familiar. Potser d’aquí em ve que m’agradi el tema d’antenes f(^^). No vaig comprar res , però hi havia un munt d’aparells curiosos.

De les xerrades només vaig escoltar la de SDR (Software Defined Radio), on he de dir sense cap vergonya que no em vaig assabentar practicament de res.

Aqí us deixo algunes fotos i l’enllaç al album del flickr

Radios
Radios velles en una parada

Retro
Radios, encara més velles

Radios
Radios velles, velles…

Parada guifi.net al Mercaham
El Stand de guifi.net

Antenes i supernode  guifi.net (RB433)
Exposició trastos guifi.net : Supernode (RB433), Nanostation i el vell Linksys WRT54GL

La parada de guifi.net va estar donant cobertura a dins de la fira amb un AP senzill, pero que agafava l’acces a internet del node CDVAteneu mitjançant un enllaç fet amb una nanostation que hi havia a fora la carpa. Va estar be coneixer en persona i tornar a trobar als de la colla de Cerdanyola i fer algun contacte interessant per Terrassa. M’agraden aquest saraus.