Crear un molí de vent

A partir d’aquest twitt d’en @garito, on passava aquest enllaç sobre com fer-se un molí de vent per generar energia elèctrica i demanava més informació sobre els molins de vent, li vaig dir que li passaria uns quants que havia anat recopilant al tag energia del meu compte de delicious. Aquí els enganxo doncs,

  • Scoraig wind, moltíssima informació, diversos llibres , moltíssims enllaços, exemple si tutorials.
  • Vela Creations, un lloc amb força informació per fer-te la teva propia energia , no només eòlica, i altres aspectes de sostenibilitat ambiental . De molins de vent tenen instruccions per construir el ‘chispito’.
  • Cardiff Wind Turbine Project, un grup que ha seguit les instruccions de Scoraig wind
  • The Backshed , informació i kits amb peces fetes per generar la teva energia DIY
  • Your Green Dream, una web amb un parell de projectes DIY, un dels quals explica com desmuntar una rentadora i construir un molí de vent amb el seu motor.
  • Other Power, encara una altra web amb molta informació, una tenda i un calendari de seminaris(pagant, pero) on t’expliquen com construir-te el teu propi molí de vent,

Si navegueu per aquests enllaços veureu que hi ha un munt de gent fent els seus propis molins i que hi ha molta molta informació , com vaig dir en un altre post, sembla que als EUA estan molt més ocupats amb el tema energètic (si més no alguns), per això que a vegades m’agradaria viure on la Marta per poder anar a aquestes convocatòries.(tot i que no tinc gaire temps, clar que si estes allà potser si que en tindria)

Que doncs @garito? ens ajuntem aquest estiu per fer-ne algun? algú s’apunta? ( ^ ^)