Canvi de Servidor

Ja fa uns deu dies que el disc dur de l’ordinador on s’allotjava aquesta web va dir que ja en tenia prou, que després de quasi 7 anys no està pas malament. A part del blog però també hi havia allotjat el proxy de guifi.net amb el capo i el motion que controla la camara ip, a més de totes le configuracions.

Després de la pàlida inicial vaig començar a buscar les copies de seguretat de la base de dades i els fitxers amb sort desigual. Del blog en tenia una còpia de seguretat del 19 d’agost i dels fitxers una de completa de l’abril i altres parcials d’abans de l’estiu, així que em vaig posar a restaurar-ho tot en un ordinador que tenia per casa de l’estil de l’anterior i que havia comprat fa poc per 18euros. Durant aquests dies qui hagi pogut visitar la pàgina haura vist que passaven un munt de coses estranyes, doncs bé, a hores d’ara la web esta pràcticament com abans, tenint en compte que he aprofitat per actualitzar la versió de wordpress que ja tocava

Els posts que faltaven des del 19 d’agost fins ara els vaig recuperar del lector de feeds (ufff) i la mitja dotxena de comentaris vaig preferir no restaurar-los. El proxy de guifi també torna a estar en marxa (per ara sense el capo).Després d’aquest avís esta clar que he de buscar una sol.lució per a l’automatització de les copies de seguretat ja!!!