2ona Trobada Twitter a Sabadell

2ª TwittPartySBD

Amb prou feines feia un mes de la primera trobada Twitter a Sabadell que ahir al vespre al Wild Geese ja varem fer la segona, aquesta vegada coincidint amb un partit del Barça a la Champions i amb una mica menys d’assistents: en @backd00r(a qui ja coneixia de sabadellwireless) i @saura van venir per primera vegada mentre que @estradamario, @oriolfb, @drakon, @galu,@spconde, @luigix i jo mateix que ja ens coneixiem de la anterior.

L’elevat volum del partit emprenyava una mica perque estavem ben bé a sota els bafles, però tambe sota la tele, així que alguns vam poder veure el partit, mentre intentàvem xerrar de l’actualitat internàutica: que si les moltes anècdotes del EBE al que havien anat quasi la meitat dels presents, que si l’agonia i tancament de mobuzz(no us perdeu el post d’en fuckowski al respecte), i molts altres temes. L’estona que vaig estar entre en @backd00r i en @drakon vaig fer un mega intensiu de sistemes del que no m’ha quedat gairebé res, però vaja.

Quan ja marxavem, a la porta estant, algú va proposar que estaria bé que en properes trobades algú es preparés algun tema i explicar-lo als altres. Tot i que no es va concretar gaire segur que és una bona idea per anar-hi donant twitts(voltes) de cara a la propera.

Actualització : En Luigix ja n’ha penjat mitja dotzena de fotos