Archive for March, 2011

Es ven Gran Enciclopedia Catalana

Enciclopèdia Catalana

L’altre dia el Néstor va enviar un correu a molts dels seus contactes explicant que es vol vendre una Enciclopèdia Catalana que te en caixes des de fa uns anyets. La questió és que actualment les caixes estan a Sevilla i és clar, si ja és difícil vendre 26 toms, fer-se’ls enviar encara més, de totes maneres diu que es pot negociar el preu o el moment de la venda, ja que aviat pujarà a Terrassa.

Vendre enciclopèdies amb els temps que corren em sembla pràcticament impossible, per això li vaig dir que n’hi faria una mica de propaganda al blog a veure si trobava un comprador. No tinc pas comissio ni res, però si es ven a través del blog, almenys una cervesa no ? ^^

A més em fa llàstima que no es pugui aprofitar per alguna banda, pensar en l’Enciclopèdia Catalana em transporta a la EGB, als treballs de comarques de catalunya, a la biblioteca Soler i Palet, a les fotocòpies fetes al Cardellach, a les imatges retallades enganxades amb imedio i recuadrades a bolígraf… ai,…. tempus fugit

Egipte, Vodafone, Creative Commons, Fotos…

Una fotografia meva una mica irreverent a propòsit ha estat utilitzada per una web nord-americana del Carnegie Council en un article titolat “Better Safe than Sorry“, que crítica l’actuació de Vodafone en les revoltes d’Egipte. L’article és molt extens i menciona molts altres casos en que l’actuació de les empreses anava contra els drets humans. De fet ara mateix l’article esta a la seva portada i apareix la meva foto ben gran, he de reconèixer que estic una mica cofoi ^^.

BetterSafeThanSorry

La foto la vaig fer amb tota la intenció en veure que el logo rodó de vodafone quedava del mateix tamany que l’aureola del colom, de fet ja la vaig incloure al recull de fotos curioses de les vacances, i em fa molta gràcia que hagi servit precisament per il·lustrar un article posant el dit a la llaga de les marques. Aquell dia en vaig fer alguna altra de bastant més irreverent, per si la voleu buscar…

Ja ha passat almenys tres vegades que fotografies meves en Creative Commons s’hagin fet servir en altres llocs, el primer en un llibre, el segon en una guia de viatge de Bilbao i el tercer en una web d’un que parlava de volcans. A veure si en busco les referencies i les incloc perque ara no les trobo.

Opcions per fer crèdits lliures a la UAB

Ja se que encara no he dit que aquest any m’he rematriculat a la UAB per acabar la carrera (ups), la qüestió és que em falten uns quants crèdits lliures per fer i sovint et trobes cartells pels plafons d’anuncis amb opcions que no venen al llistat oficial. Ara mateix estic fent un curs de Tècnic Bàsic en Prevenció de Riscos Laborals, ofert per Treball Campus, que per variar m’ha portat algunes anècdotes curioses a classe i recuperar l’observació de petits detalls (alguns no tant) que ara els puc identificar com a “riscos”.

Aquí deixo uns quants anuncis, alguns ja han passat de data però va bé saber que existeixen, per poder buscar-los un altre curs.

Crèdits lliures treball campus UAB

La història pas a pas

Passejades històriques per Barcelona

Història de Catalunya

Aproximació als mitjans de comunicació comarcals catalans

Opcions i futus, borsa II

crèdits lliures Fundació autònoma Solidària

Síndic de greuges
Aquest últim ja ha passat