Archive for May, 2009

Sisè aniversari de lliurealbir

Maradadéusanyó!!!! això cada vegada va més ràpid!!! Aquest pasast dia 28 va fer sis anys del primer post a Lliure Albir. Volia fer com altres vegades i posar la primera plantilla de totes pero ara no la trobo, o posar una foto amb unes espelmes i tal, però com que no en trobo cap que m’agradi doncs tampoc, si de cas podeu llegir el post del cinquè aniversari de lliurealbir que me’l vaig currar una mica més.

Veient els primers posts, està clar que la temàtica ha anat evolucionant de desbarrades monumentals a altes hores en estats dubtosos cap a quasi unicament parlar sobre temes tecnològics. No crec pas que em deixi anar escrivint com ho feia abans, però tampoc ho penso pas editar o eliminar, els posts són allà perque hi van ser i jasta. Igualment hi ha força cosa pel wayback machine(fotos incloses) així que ja esta bé. El què he vist però és que hi ha algunes parts que necessiten d’actualització i manteniment rutinari, però vaja quan tingui un moment intentaré posar-m’hi… f( ¬ ¬)

Sis anys ja comencen a ser uns quants…

FELICITATS TRICAMPIONS!

No he estat pas a totes les convocatories espontànies, de fet només vaig sortir al carrer després de la final de Roma, pero aquest Barça és molt gran i anirà passant el temps però aquest més del maig el recordarem sempre, pel 2-6 al Bernabeu, per les semis del Chelsea superades amb el gol d’Iniesta, per la Copa del Rei guanyada a un gran Bilbao, per la lliga i per l’exhibició de la final de la Champions davant el campió vigent.

Messi marcant el segon gol del Barça a la final de la Champions de Roma 2009

Reconec que d’un temps cap aquí em sento més culer que mai. Visca el Barça i visca Catalunya!!!

Antena nova a TRSAJuliol22

Aquest matí he instal·lat la nova caixa estanca amb antena planar integrada de 5Ghz que servirà per enllaçar amb el node TRSAmo