Archive for November, 2008

2ona Trobada Twitter a Sabadell

2ª TwittPartySBD

Amb prou feines feia un mes de la primera trobada Twitter a Sabadell que ahir al vespre al Wild Geese ja varem fer la segona, aquesta vegada coincidint amb un partit del Barça a la Champions i amb una mica menys d’assistents: en @backd00r(a qui ja coneixia de sabadellwireless) i @saura van venir per primera vegada mentre que @estradamario, @oriolfb, @drakon, @galu,@spconde, @luigix i jo mateix que ja ens coneixiem de la anterior.

L’elevat volum del partit emprenyava una mica perque estavem ben bé a sota els bafles, però tambe sota la tele, així que alguns vam poder veure el partit, mentre intentàvem xerrar de l’actualitat internàutica: que si les moltes anècdotes del EBE al que havien anat quasi la meitat dels presents, que si l’agonia i tancament de mobuzz(no us perdeu el post d’en fuckowski al respecte), i molts altres temes. L’estona que vaig estar entre en @backd00r i en @drakon vaig fer un mega intensiu de sistemes del que no m’ha quedat gairebé res, però vaja.

Quan ja marxavem, a la porta estant, algú va proposar que estaria bé que en properes trobades algú es preparés algun tema i explicar-lo als altres. Tot i que no es va concretar gaire segur que és una bona idea per anar-hi donant twitts(voltes) de cara a la propera.

Actualització : En Luigix ja n’ha penjat mitja dotzena de fotos

Videoclub en liquidació

Compra al videoclub en liquidació

El videoclub del costat de casa, el Big Orange, abans conegut amb el estrany nom de Blockbuster es veu que no ha pogut aguantar la crisi i està en liquidació fins a final de mes. L’amo m’ha dit que per bé que cada cop es llogaven més pel·lícules, d’on realment feien diners era de la venta, la qual darrerament havia baixat molt i molt. Jo mateix era dels que de tant en tant baixava a llogar alguna pel·licula (baixar-les em fa molta mandra) però mai m’havia plantejat de comprar-ne cap. Així fins a final de mes, totes les pel·licules i jocs d’ordinador ja no estan en lloguer sinó en venda a un preu bastant rebaixat segons si son estrenes o no.

Encara que sap greu que tanquin, també cal tenir en compte que ara mateix els fem un favor traient-los el gèneru que no haviem comprat abans, i de moment encara quedaven algunes pelis txules, molts jocs de consoles, uns quants còmics i alguns pòsters.

La questió és que m’he gastat tots els diners que duia a sobre(30€) en tot això que veieu a la foto:

Faig enveja, eeehh… i més que en faré demà amb la meva samarreta de “El Nota”… us deixo que he de triar quina peli miraré aquest vespre…

Tres denou amb folre i agulla

Aquest matí he anat a l’actuació castellera de la Diada de Minyons, on hem pogut veure carregar el primer tres de nou amb folre i agulla de la història. Feia molt de temps que no anava a veure castells, fa temps n’havia fet a tant a Ganàpies com també a Minyons, però això era el mil·leni passat 😀

Aquí us deixo totes les fotos i les seleccionades

3 de 9 amb folre i agulla carregat
El pilar del tres de nou al descobert carregant el castell.

mans
La clàssica foto de les mans que no he pogut evitar de fer.

fent l'aleta
Fent l’aleta

Quarts amunt!
Els Castellers de Sants

Vano de pilars
El vano de pilars de comiat

Vaig ser un visitant al Barcelona Meeting Point

Per motius de feina aquest divendres passat vaig anar a petar al Barcelona Meeting Point on vaig aprofitar l’estona fent algunes fotos. No hi havia anat mai (aquest any segur que deu haver estat molt diferent d’altres) però no m’hi vaig trobar gaire, la veritat, d’aquí que alguns dels títols siguin mig ambigus.

Plaça EspanyaLa llum de la tarda al monument del centre de la plaça espanya.

estrellats?Una parella estrellada?

ficticiAquestes cases si que estaven a l’abast de la mà, però no de la butxaca.

Si algú vol veure si hi havia gaire gent aquí deixo la resta de fotos

Yes You Can

Yes You can

Durant els ultims anys hi ha hagut dies en que semblava que alguna força extranya de l’univers tenia una sobredosi de cigalons barats i ens feia pagar les seves cremors. Espero que després de la imprescindible purga es trobi molt millor i ajudi a redreçar el camí per sortir d’aquest pedregar i evitar els que ens esperen.