Archive for October, 2008

lliure!

lliure!

missatges que veig pel carrer…

Pluja de fotos

Porto un parell d’hores embolicat amb les fotos de les tres últimes setmanes, aquí us deixo les que més m’agraden

sota el bassalLa tempesta d’aquest divendres des de sota una coberta de vidre.

Tempesta de divendresDes de l’oficina mirant com creuen els vianants pel ‘pas’ de zebra aquàtic

El Petit Príncep
En record del Petit Príncep, restaurat i feliçment retornat a la seva mestressa.
Carbassons farcits d'espinacs

No tant per la foto sinó per la feina que em va dur fer la recepta dels cogombres farcits d’espinacs que vaig treure d’esferificacio.com, per sort en van sobrar i ja se que sopare avui 🙂

1ª Trobada Twitter de Sabadell

Ahir al vespre vaig anar a la primera trobada de twitter de Sabadell (fotos d’en luigix) , una convocatòria que es venia parlant de fer ben bé des de principis d’abril però que s’havia anat retrasant. Finalment ahir , després d’haver fet fins i tot una enquesta per decidir el dia, ens vam trobar a les vuit del vespre al Wild Geese, un pub irlandès ben conegut per alguns dels assistents que potser haurien d’anar pensant de comprar-ne accions.

Com sempre passa amb aquestes trobades, on la gran majoria no ens hem vist mai en persona, el moment d’entrar al bar i endevinar qui dels parroquians és amb qui has quedat acostuma a ser bastant particular. Aquesta vegada els gravatars i que el bar estés buit va facilitar les coses.

Al racó de sota la tele ens vam ajuntar @estradamario, @oriolfb, @avalon_myth , @seikion, @drakon, @xineta(l’única noia!), @galu,@spconde, @luigix i un servidor. Després de una ronda de presentacions, repetida dos o tres vegades , vam estar molta estona xerrant de twitter, com no podia ser d’altra manera, però també d’un munt de temes al voltant de la xarxa amb molts i molts PPM (“palabros per minut”). Tampoc és d’estranyar perque tots estavem relacionats laboralment amb la informàtica, teniem bloc propi (excepte un) , afició als gadgets i estem “enganxats” a la xarxa

Després d’un parell de rondes de cerveses vam anar a sopar tapes i a seguir xerrant fins passades les dotze, moment a partir del qual vaig començar a tenir una intensa sensació de divendres que va fer que em quedés amb ganes de seguir la festa (la pseudo-ratafia que va demanar en @galu hi va contribuir decisivament) .

Ja ho vaig comentar que tota aquesta colla de personetes que cada dia em diuen coses des d’una finestreta petita del navegador són com una mena de família que et parlen , t’escolten, t’informen, recomanen música, et fan riure i una mica arribes a conèixer, per això l’unica pega va ser que em vaig quedar amb ganes de trobar altres persones que no van poder venir.

Vaig disfrutar molt, per això penso que ho haurem de repetir aviat, @luigix per quan la 2ª TwittParty :P.