Archive for March, 2008

5è festival de sopes del món

5è Festival sopes del món

Ahir diumenge pel matí vaig anar per primer cop al 5è festival de Sopes del món que s’organitza a Nou Barris, una trobada on es presenten vora una cinquantena de sopes de diferents parts del món i es poden degustar per un preu simbòlic. També pots colaborar comprant per uns 5 euros una mena de tassa/plat de ceràmica conmemoratiu que ja ve equipat amb un cordill per dur-lo penjat del coll. A més , totes les receptes es poden trobar en un llibre que es troba a la venda

A dos quarts de dues es va donar la sortida i la multitud es va abocar a les taules on hi havia les olles. Per badar uns minuts vam perdre passada i vam estar una estona fins que vam poder omplir la casssoleta per primera vegada, sopa d’espàrrecs, una mica salada per al meu gust. Després ja va anar més agil la cosa i en questió de 20 minuts vaig arribar a probar quasi una desena de sopes diferents, entre la que cal destacar la última, una sopa de peix i calamar amb tinta molt i molt bona. No cal dir que la proposta és molt bona, en tots els aspectes, l’apunto a les cites anuals a no deixar passar.

Últim dia a la feina

Ultim dia a la feina

Avui tanco una etapa professional de vuit anys i mig a el Periódico de Catalunya com a programador web. Una temporadeta força llarga en la que hi ha hagut moments de tot però de la que intentaré quedar-me només amb els bons.

Seguirem alimentant les amistats amb dinars i cerveses mentre repassarem batalletes que amb el temps cada vegada ens faran més i més gràcia. En aquest món internàutic no és un adeu per sempre sinó un a reveure fins el proper post, el proper twitt, la propera foto i el proper xat on em trobareu. Una abraçada.

albert

Dia de costellada i calçotada